AKTUELNO

Iskren o svemu!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Dejanu Dragojeviću:

Govorio si o nekim svojim reakcijama kada ti je Dalila stavila do znanja da je kraj. Da li onu svoju priču o Loznicu smatraš reakcijom svojom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram, rekao sam da bih video gde je...Ne znam, lomim se. Ne mogu da ti dam odgovor u narednih mesec dana, menjaju mi se osećanja iz dana u dan - rekao je Dejan.
Kako se sada osećaš kada ona se vreme kuje planove za budućnost sa Filipom? - glasilo je naredno pitanje.
To sam već komentarisao, nije mi normalno. Sva dela i reči mi nisu normalna. Pa da osećam se kao da sam izdan, prodan...To za dete me je najviše i zabolelo. To su neke reči koje me šokiraju i ne mogu da verujem da se to danas dešava. Kroz to izlaganje shvatim da sam nebitan i da nisam niko i ništa - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj komentar da spava sa Filipom u krevetu u kom ste vi do juče spavali
Hm, bolest. Prebaciću se verovatno kod Đedovića ili Frana. Neću joj smetati u sreći, nek uživa. Ja ću uživati kad dođe moje vreme za uživanje. Da, nema potrebe da idu i da lutaju ovde po sobi, kad sam mogao da lutam po njenoj glavi, mogu i ovde. Ona je do juče bila moja supruga i spavala sa drugim, ljubila se sa mnom, pa sa njim. Ovo je samo krevet i nebitan je totalno.
Kome je najteže? - glasilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je teško, ali onog trenutka kada se dozove pameti. Ovako je lagana, a kad se bude hladila biće joj sve teže i teže. Meni je trenutno najteže i najgore, nekad sam sebi kažem hvala Bogu da sam normalan. Doćiće trenutak kada će promeniti svoj lični opis i neće biti ovako lepa. Nemam ja problem sa tim da joj želim loše, naprotiv. Trebalo mi je juče tri sekunde da izađem i vidim kako je - nastavio je on.
Da li si ti bio lekar koji je izlečio od te stare Dalile ili si bio samo muž? - glasilo je pitanje.
Bili smo jedno drugom sve. Koliko sam se ja promenio toliko se i ona promenila. Koliko god da se dešava ovo sve, ja mogu da kažem da u ovom trenutku ona mene više voli, nego ja nju. Ne mogu ništa da ti kažem, voleo bih da imam, ali nemam - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti smeta kada ti Dalila provodadžiše? - postavio je Darko pitanje.
Nije da mi smeta. Ne volim to iskorišćavanje prostora, pa ako ne bude, a ako ne bila sam u pravu. I smeta mi i ne smeta mi.
Kada komentarišeš njihovu vezu, stalno pominješ da je ona rob i da je Filip stavio u okove - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa eto, ona ne sme da priča sa Karićem ni sa Demirom. Već je počelo u startu da se ograničava sloboda. Kod mene toga nije bilo, pa mi se zbog toga možda ovako i desilo - zaključio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga