AKTUELNO

Nije ga štedeo!

Nakon što je Milan Milošević pročitao pitanje za Dejana Dragojevića, gde je Dejan okrivio Cara da mu je sve uzeo, Filip je ustao da to prokomentariše:

Foto: TV Pink Printscreen

Oni mesec ipo dana imaju tu zimnicu. Vidim da imaju probleme oko eurokrema i ajvara, šta li će biti sa kućom i ostalim stvarima. Dobio sam novac za koji nisam znao poreklo. Ne znam na šta su se spremili ovih dana i nadam se da će se što pre podeliti. Dejan mora da zna, da ja nikome ništa nisi oduzeo. Ja mogu samo da dam, nikako da uzmem. Nisam ja nju opalio po glavi i rekao ti si moja. Ozbiljno mi je smešno da slušam to ovde za crnim stolom. Budi onda ti šmeker i reci da je sve njegovo i završi to. Ne bih voleo da se smatram nekime ko će jesti nečiji eurokrem - rekao je Car.
Ovde se uopšte ne radi o tegli ajvara i eurokremu. Radi se o poniženju. Rekao joj je da može sve da uzme, ali da je za njega to poniženje na tom nekom dnevnom nivou. Ne misli on na ajvar i na hranu - ubacila se Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo jako smešno i sa jedne i sa druga trane. Jeste bacio dobru foru, ali od ovog poniženja što je dobuio sa njene strane, ovo nije ništa. Treba da krene od te neke nule i time neće dozvoliti da ga neko pecka na taj način. Ja nikada ne bih sebi dozvolio da mi dolaze pitanja vezana za akvar i ostalo, posle svega - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam lično dobila od Ljube to za rođendan i ovde završavam temu za hranu. Fuj - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić

#Filip Car