AKTUELNO

Ne može da preboli!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti Dalila više nedostaje kao žena ili drug? - glasilo je pitanje.
Nedostaje mi uopšte ona kao ona, kao ličnost, ali u određenim trenutcima, a kad se vratim u relanost to se sve pogubi. Sve to ide u paketu - rekao je on,
Verujem da mu nedostaje na oba načina, više kao supruga. Njihovom život je bio većinski u braku. Dalila njemu nedostaje, teško je vide se po njemu. Sadašnje njihove svađe i prepirke otkrivaju mnoge stvari. Dejanu Dalila mnogo fali i on priča o svemu tome, ali ono što je rečeno u svađama ne daje baš neku istinitu priču da je bilo tako. Navika je od ljubavi jača, uvek bila. Možda Dejanu baš to fali, da mu bude u krevetu, skuva kafu. Supruga je životni saputnik, ona je sa tobom i u dobru i u zlu. Verujem da će Dejan to sve da pregrmi. Treba da zacrta sebi cilja... Da li želi da ima Dalilu koja ga je izdala ili da se okrene sebi i usvom životu. Tužna je to priča za njega. On i sinoć rekao da joj ne bi oprostio, da je raskrstio sve - govorio je Mića.
Kad god budu zajedno(Dalia i Car) njemu će biti teško, kad ih ne bude gledao zajedno njemu će biti bolje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga