AKTUELNO

Bez zadrške!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je u najnovijem izdanju aktuelne goste, među kojima su se našli bivši zadrugari David Dragojević i Jovana Ljubisavljević, pevačice Marina Visković i Dragica Radosavljević Cakana, pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kija Kockar, kao i spisateljica Simonida Milojković.

Foto: TV Pink Printscreen

Cakana je bez dlake na jeziku prokomentarisala odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Za mene je to jedno bahato, nevaspitano, nekulturno, neotesano - priča Cakana, a ubacuje se Kija:
To je bezobrazluk - kaže pobednica "Zadruge 1".
To toliko nema veze sa životom, to je takav bezobrazluk da prevazilazi sve granice pristojnosti - dodaje Cakana.
Ne, mi smo mislili da nema dalje posle onog što se Kiji dogodilo, pa smo svake sezone pomerali te granice - zapaža Sanja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dalje, ima i gore! Pročitala sam juče jednu lepu rečenicu baš za ovo: "Kako imaš dušu da ujedeš nekog za dušu". Upravo tako, kako imaš dušu da ujedeš nekog za dušu, da ga tako poniziš i da mu takve stvari radiš... Ne možeš da sačekaš? Pa, to ne traje godinama - priča Kija.
Kad je neko tako buntovan na takav način, Dalila je buntovnik. Ja sam bila šokirana. Ta devojka je manipulator, ona je jedna razmazotina, ona sve radi bezobrazno, ne razumem ništa! Pred mužem da to radi?! Šta ima tu da razumem - upita je Cakana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je sve generalno otišlo dođavolja, ne možemo biti kao životinje, da naskačemo na svakog ko nam se dopada... Moramo razmišljati - dodaje Marina Visković.
Upravo to, staneš i razmisliš šta imaš kod kuće. A pogotovu kad si tamo, kad se sve vidi. Ista situacija je bila kod mene, mrzim kad neko kaže: "Mora da nešto nije valjalo u braku", ne, nego ta osoba nije valjala, očigledno njoj nešto fali kad može tako nešto da uradi osobi s kojom je godinama - zaključuje Kija u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dalila Dragojević

#Dragica Radosavljević Cakana

#Kija Kockar