AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Premijerna ekipa i ove nedelje gledaoce televizije Pink vodi na petočasovno putovanje kroz svet poznatih. Neprevaziđeni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija sa najgledanije televizije ''Pink'', dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim udarnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Foto: Pink.rs

Premijerna ekipa je u danima za nama bila vrednija nego ikada, te su otišli u posetu oca najitrigantije zadrugarke, Dalile Dragojević o čijem ljubavnom životu region ne prestaje da priča.

Ljubavna drama Dalile, Dejana i Cara nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a šta ima da kaže zadrugarkin otac, gledajte u nedelju od 13:30 časova.

Foto: PINK.RS/NEMANJA VUJIČIĆ

Huso Mujić je u velikom intervjuu otkrio kako se oseća povodom ćerkinog ponašanja i kraha braka sa Dejanom, pa drhtavim glasom priznao da će kuću ipak prepisati Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Legendarna glumica Mira Banjać uključiće se uživo u program najgledanije televizije Pink, i zajedno sa milionima gledalaca proslaviti svoj rođendan.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Gošća u studiju kod Bojane i Tijane biće čuvena Neda Ukraden, koja će progovoriti o brojnim aktuelnostima, ali i svojoj autobiografiji koja će uskoro ugledati svetlost dana i iznenaditi mnoge koji su se našli na stranicama knjige.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Vesna Đogani biće zadužena za dobar provod, te će svojim raskošnim glasom i energijom u studiju ''Premijera Vikend Specijala'' zabavljati goste, ali i milione gledalaca koji željno iščekuju novu dozu trača, aktuelnosti i životnih ispovesti naših poznatih ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink danas, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.