AKTUELNO

Dragojević iskreno o svojim trenutnim emocijama.

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću i postavio mu novo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponekad kada pokušaš da zbijaš šale. izgleda kao da to radiš na silu - rekao je Milošević.
To mi je i Sandra rekla, ali moram lao sebe da pokrenem. Svaki put kada zapalim cigaru, misli mi stalno lete. Razmišljam o svemu što se desilo i šta je moglo biti, a onda vidim sliku ispred sebe koja je nikad odvatnija i gadna za gledati. Ali sve je lakše - odgovorio je Dejan.
Danas si dobio poslednji veliki budžet i rekao si da si je skroz proćitao i da joj namere nisu uspele - naveo je voditelj.
Klasična situacija, ja sve znam i odlično je čitam. Želela je da budemo Marijana i ja u izolaciji, ali se kao predomislila. Videli smo i danas, nahvalila Mensura i Milicu, a onda je nju stavila da bude u izolaciji. Ona je retko pametna, odlično manerviše, ima nešto u glasu što bude pitko i mnogi ne kapiraju šta želi da kaže. Jedino što sam zamerio je to što želi da me zavadi sa svima. To kakav sam ja bio ranije, to je moja stvar, to je na njima da kažu i kakav sam bio i da li sam ikoga uvredio. Sve što je rekla za mene na kraju se obilo njoj o glavu. Nije bitno šta ja sada sve mislim i kažem, ona je sada u srećnoj vezi i ne treba da se bavi sa mnom. Ali eto, šta da ti kažem, mlatim praznu slamu - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga