AKTUELNO

Ne može da se smiri!

U toku je DJ obračun Lazara Čolića Zole i Baneta Čolaka. Dalila Dragojević je na žurku u najsvetlijem raspoloženju, ali se to ubrzo promenilo. Naime, ona je sela kraj šanka i smoreno posmatrala u zadrugare koji su u tom momentu igrali.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko minuta, Anđela Đuričić pozvala je Dalilu da igraju, ali je ona to odbila, pa je briznula u plač:

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što mi je rekao je katastrofa...Rekao mi je da sam dro*a, da mi je*e i mamu i tatu...Sve mi je razbio, a neću da idem nigde, prija mi ovde. Sve je krenulo od trenutka kad sam se ja nasmejala Marku u ogledalu. Ja sam namerno ustala i ramenom zakačila Marka i nasmejala se, a onda je on kao mene pravio ljubomornom sa Marijanom. Ja opet namerno počnem da pričam sa Markom i onda on posle kao počne da priča sa VIki - plakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Popio je Dalila, ali šta god da se desi, moraš da budeš jaka - rekla je Anđela.
Ali kad je krenuo sa uvredama, svr**vao sam u tebe, jeb**ao sam je, mrš ku**o iz rijalitija. Užas u Hotelu, katastrofa. Kad sam se vratila, on se vratio u kofer i počeo ponovo da me ponižava. Rekao mi je da neću u Hotelu spavati večeras, ja sam ćutala ništa mu nisam rekla - rekla je Dalila.
On je mene samo pitao na rođendanu za to vino, jer je bio problem oko toga. On je ljubomoran, zbog jednog pitanja je napravio haos. Tako je i prošle godine radio - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ja više da budem sa njim, ta krema u glavu...Ne - zaključila je Dragojevićka.
Nema opravdanja za te reči, ali ja znam da on to ne misli - rekla je Anđela.
Ja nemam nikoga, ovo ne mogu da oprostim, a drugoj strani ne želim da se vratim, jer me je i on vređao isto tako - rekla je Dalila.

Detaljnije u video prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga