AKTUELNO

Iskrena o svemu!

Tara Simov je odmah nakon kratke pauze dobila reč:

Bio je i prijatan i savetovao me je...Ne možeš pred svima ovde da se dereš i da se istresaš na mene, jeste ga Dalila pogodila u tačku, ali nema potrebe - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije postojao drugačiji način - rekao je Mateja.
Možda je ovo i bolje, ja sam se negde emotivno presabrala i oduzela, dobila sam odgovor na moje pitanje. On ima zadršku, kažem mu kako ne osetiš potrebu da se umešaš kad se ja svađam, on mi kaže ne, pa posle dođe i kaže da oseti. Svaku tu moju traumu on zna i proživaljvao je sa mnom. Realno me najbolje poznaje, prirodno je da mu smeta kad me neko vređa, prirodno je kad si nekoga voleo ili da ti je bilo stalo do nekoga. Ne može da pređe preko nekih stvari, on je egomanijak, to sam prihavtila i zato mu ne zameram neke stvari. Ja za njega imam više razumevanja nego drugi. Što se tiče Viki, ta osoba o kojoj ja pričam, nema potrebe da se spomene, ta osoba joj je pomogla da se razvede i dobije pasoš - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da će Tara da me čuva i bitan mi je kao prijatelj, ne želim da ga izgubim - rekla je Viki.
Došla sam da me upoznaju kakva jesam, tj. kakva sam bez momka i ostalo. Meni sve to iz pete krene, ali mi je Viki postala draga i ostalo. Zola koji spava krevet pored mene je rekao da sam folirant - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla, ako si Miljana to radila zbog naroda, ona se u tom trenutku pronašla, bez razlgoa, nisam mislila na nju. Ja nisam osoba koja sada trenutno može i nisam to ni videla. Za ovaj odnos sam ja kriva i niko drugi. I - skočila je Viki.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga