AKTUELNO

Napadač fudbalskog kluba "Partizan" progovorio je o svom odnosu sa kontroverznom bugarskom zvezdom.

Fudbaler Valeri Božinov koji u Srbiji brani boje crno-belih ponovo je dospeo u žižu interesovanja nakon što se u medijima pojavila informacija da je njegovu bivšu suprugu Nikoletu Lozanovu uspeo da osvoji svetski poznati fudbaler Kristijano Ronaldo.

Budući da je obećao da neće pričati o svom privatnom životu, fudbaler nije želeo da prokomentantariše ove medijske natpise.- Ja ne pričam o tome. Znam da su ljudi zainteresovani, ali rekao sam da je to moj privatan život. O tome ne pričam - rekao je Božinov.

Foto: Screenshot

Priča koja je još više uzbudila javnost jeste ona koja se vezuje za Azisa, bugarsku muzičku zvezdu. Naime, isplivalo je više fotografija na kojima su Azis i zgodni fudbaler više nego bliski, ali on otkriva da priče da je naklonjen istom polu nemaju veze sa istinom.

Foto: Screenshot

- To je moj drug, znam ga dugo. To što se priča mene ne zanima. Znam ga kao druga, pevača... U Bugarskoj je najbolji pevač. Mene nije sramota da poznajem takve ljude zato što je prema meni uvek bio fer - otvoreno je rekao napadaš "Partizana" za emisiju "Premijera".

Šta je još otkrio o svom emotivnom statusu pogledajte u najpopularnijoj emisiji o poznatima:

D. Tanasijević

#FC Partizan

#Premijera

#Valeri Božinov

'