AKTUELNO

Očitao mu lekciju!

U toku je raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša kojeg je na to mesto postavio Ivan Radosavljević Beli koji je noćas napustio velelepno imanje.  Naredni mali budžet Janjuš je dao Lorni PArnemer:

Lorna ti i ja nemamo nikakva druženja, ti si mene u oči gledala i lagala, mislim da ozbiljno dobro lažeš. Stalo ti je do rijalitija pa si ušla u vezu sa Luksom, a Zverka se još nije oladio. Zverka je zbog tebe pobegao, a ti si se oonda zaljubila u drugog momka. Sviđa mi se što poštuješ Luksa koji je rekao da se ništa nije desilo. On je od tebe stariji 25,26 goina, - rekaoje Janjuš.
A šta sam ja tebe slagala? - upitala je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si mi uzela brašno, malo smo se trljali, upoznavali tela, meni se ona ne sviđa, kada ga ona uzme u ruku spsuti mi se - rekao je Luks.
To nisi smela sebi da dozvoliš- dodao je Janjuš.

Zadrugari su se razočarali kako je Luks komentarisao Lornu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gumac, za njega ovaj budžet. On je preje*ao i Žižu i sve starije osobe. On je pravi gluamc. Iznenadio si me u nekim situacijama, a nisi doneo svoj stav u rijaliti. On se hvalio kako je zarađivao 12500 hilajda evra nedeljno a šta će onda u rijalitiji. Nisi ono što si trebao da budeš ovde, a to je Aleksandra Saša Todorović, kao gumac u jednom od naših najboljih filmova. - dao je Janjuš naredni mali budžet.
HVala Janjuš, teraj dalje - rekao je Glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali budžet ide za Marka Osmakčića. On mi je u nekim situacijama kada si normalan, gotivan, ali nisam očekivao da onoliko psuješ i veđaš, a ti si pokazalo dosta loćih osobina, ali ti kao sportisata nisi smeo da odzbolip da pokažeš onoliko loših osobina. Ti misliš ovde je lako, ali veruj mi ovde platiš sve onde, i nemoj da kriviš druge samo, sebe. Ozbiljan si pi*kopačenik. Sve če te stići, samo nemoj da se mršti tvojka koleginica, nema poete za to - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga