AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara jedna je od brojnih pevačica koje su prisustvovale današnjem komemorativnom skupu u čast tekstopisca Marine Tucaković, koja je preminula prošlog meseca.

Dara o njoj ima samo reči hvale.

- Najbolji je umetnik u Srbiji, na prostorima bivše Jugoslavije... Divna žena, stvarno. Čule smo se pred njenu smrt, pošto je njen sin Laća jedno vreme boravio u Novom Sadu. Svaki dan smo bili na ručku, na kafi i čuli se sa Marinom. Bila sam upućena u celu situaciju do kraja, jako mi je žao... Strašno - tužna je Dara, koja smatra da se nikada više neće desiti osoba kao Marina.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Najveće mi je hitove Marina radila. Nadam se da će Laća nastaviti njenim stopama pošto je izuzetno talentovan i već smo sarađivali, ali sa tim ne mogu da se pomirim, kao što ne mogu da se pomirim sa tim da mi otac više nije živ.

Meni je jako teška godina. Izgubila sam dosta ljudi iz porodice... Preminuo mi je otac pre mesec i po dana, ovo sve što se dešava je strašno. Umire dosta kolega, Merima, Marinko Rokvić, glumici... Šok, ovo je strašno! Svaki dan sam u šoku kada vidim vesti.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Iako je poznata kao neko ko ima pozitivan duh, Dara priznaje da strahuje od loših vesti.

- Plašim se, nikada nisam gledala vesti, sad svako jutro kada se probudim uključim vesti iz tih razloga, da čujem koliko njih je obolelo, ko je preminuo... Ja sam pozitivna uvek i nadam se da će ovo brzo proći.

Autor: D.T.

#Dara Bubamara

#Marina Tucaković