AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je Porodični sastanak u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Anđela Đuričić dala je reč Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se osvrnuti na neke probleme iz Zadruge 3,4, šalim se...Prvi problem koji ću da kaže, ali sada ozbiljno kažem. Prvi ključni problem ću navesti da Irma treba zaista da se zapita koji je problem u ostalim zadrugarima što je napadju. Mislim da stvarno treba da porazmisliš i da bi ti trebala to da rešiš u što skorijem periodu. Izjasnila si se da nije više kao što je nekada bilo u vašoj vezi. Osvrnućemo se na jedan Zolin postupak od juče - rekao je Mensur.
Koga bre ti zaje**vaš ovde, ako imaš nešto pametno reci, ako ne sedi dole. Nemoj da me pipaš bre - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola da se osvrnem na to da kad se čitalo pismo za prodavnicu, ali radi se o tome da su svi mogli da se porazbijaju zbog Zole
Ovaj otvara vrata, a oni svi na mene, ne znam šta se dešava. Nisam imao predstavu da se pismo uopšte pročitalo, svađao sam se sa Miljanom tada - rekao je Zola.
On nema lošu dušu, iako ima u nekim trenutcima loše namere. Loše je to što vidi svoje idole u rijalitiju i za koje se indireknto bori. Savetovato bih mu da počne da se bavi sobom. U toku naših se**ualnih odnosa, nemojte da dubite u nas kada vidite da se to radi. Mi to ne vidimo, ali čujemo - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spavao i tom trenutku je skočila Lorna - rekao je Dino.
Da li je Tara rešila da postupi odgovorno i da se ne meša u vezu Mateje i Anđele - pitao je Ajdarpašić.
Što se tiče Mateje i Anđele, da sam htela da spletkarim ja bih, a to što smo pričale Sanja i ja, to je sve bila sprdnja. Sve što sam namerila da uradim nisam, jer me zabole ku**c - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je to što ti aludiraš na moj se*s - skočio je Marko.
Gledaj, ne možeš tako sa mnom da pričaš. Ona ovo radi samo zato što je na toj funkciji, generalno je boli kur*c za vas - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte ovde da glumite zaštitnike ovde - rekao je Osmakčić.
Ne glumi, ja osetim to ovde i

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga