AKTUELNO

Rat bivših supružnika!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Da li si ipak ušao iznerviran Sandrinim komentarom o tebi ili si napokon shvatio da sve treba da kažeš u lice Dalili? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mene pecnuo njen komentar, rekao sam hvala na komentaru. Ćutao sam dok ne krene da se izvrće, a kad izađe u etar može da se zareže u mozak. Ne dozvoljavam da se zateže laž od osobe koja je mene slagala. Ima dosta stvari, doćiće vreme da kažem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Dejana Dragojevića.

Da li vidiš sebe pored Dalile? - pitao je Milan Milošević.
Ne, daleko od toga. Ugušio bih sebe, mogla bih jedni da budem mutava plovka, a da ona radi šta hoće. Gledam je i vidim šta radi. Naš odnos može da funkcioniše kako tebi odgovara - govorio je on.
Kako ti pet godina pasalo, a sad ne? - pitala je ona.
Ne bih mogao da imam isto poštovanje prema tebi. Ja sam smatrao da to nikad ne bi mogla da uradi sooba, posle ovoga sumnjam da si mogla ovo da radiš - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji muškarac koji je završio odnos, a nije rekao najgore stvari? Ne mislim da i jedna žena pljuje po onome gde je bila pet godina - ubacila se Dragojevićka.
Ti si mene pljuvala, gađala, polivala i omalovažavala, radila sve najgore. Hoćeš da se opereš, kao što si rekla Filipu - nastavio je Dejan.
Ja ni u jendom odnosu nisam bila loša i zla. Hoće da me okarakterišu kao najgoru - rekla je ona.
Da napomenem muškarca iz kuće? Neću sad. Mesec dana je radila najgore stvari, a sad hoće da se opere. Za Miljanin odnos kaže da bi prišla da vidi da je nekome loše, a meni ni jendnom nije prišla. Provocira mene i spušta me... Ona bi najviše volela da obriše sve što je radila. Ne ostavljam ti ništa - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Smeješ se očima i znaš kako me provociraš. Nemoj da se praviš lud da ne bi takav ostao - dodala je Dalila.
Vakcinisala si se u hotelu protiv besnila. Sinoć ulazim u garderober i ona namerno peva, ja se njoj nisam obratio, niti gledam u nju. Sad ću da objasnim zašto Dalila neće u izolaciju... Kad čujem šta Filip ima da kaže za tebe i na šta si pristajala, mislim da bi ti pesma koju snimiš bila očajna - govorio je Dejan.
Gospodin misli da je Car imao odnos sa mnom u toku menstrualnog ciklusa. Ne možeš da me poniziš, shvati... Ja sam sebe ponizila. Batali ti moj odnos, pričam o odnus sa tobom - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si taj odnos zatvorila kad si rekla da sam tačka i vetar i da imaš svoju sreću - pričao je Dejan.
Što ti nisi srećan? - pitala je Dalila
Ja samsrećan, imam samo neke svoje momente. Dalila je molila da ostane do kraja rijalitija u izolaciji, tmao je srećna. Kad je došla izolacija sa mnom, kad shvati da je bila kažnjena da nije htela da bude sa bivšim mužem u izlaocji nisi htela, a da se švalerišeš si htela. Ja niti tražim razgovor, niti da te gledam. Ona je ostala u sobi da bi mogla da gleda Filipa, ne izlazi joj se iz sobe, kao što joj se nije izlacilo iz izolacije. Ostala si da bi imala poglede i razne konflikte i da bi se šetala. Meni nemaš šta da govoriš, ja odmah spavam. Za mene je izolacija, kao rehabilitacja. Dalila laže i kad se obratila Maji i Caru, Maja voli drugu osobu u kući, a Filip... Htela je da kaže da Filip voli nju, ostane i smeška se. Izbacite me, prema Dalili nema osećanja koje mislite da imam, nisam imun, ali sve primećujem - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga