AKTUELNO

Pop zvezda Nataša Bekvalac progovorila je otvoreno o navodnoj aferi s reperom Stefanom Đurićem Rastom, o čemu su nedavno brujali mediji.

Njih dvoje su objavili zajedničku pesmu, posle čega su krenule glasine da im je saradnja, a potom i druženje, preraslo u "nešto više". Nataši je bilo prilično neprijatno, pogotovo jer se u celu priču umešala Rastina bivša supruga Ana Nikolić, a sada, nakon izvesnog vremena, odgovorila je na pitanje da li je bilo istine u spekulacijama o njenom i Rastinom odnosu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Biću iskrena kao i uvek. Te priče stvarno nisu imale osnova. Povezali su nas na pravdi Boga. Ničim izazvano. Što me nisu povezali sa Vladom iz Magla benda?! Ništa nisam učinila da bih doprinela takvoj priči, niti je Stefan bilo šta uradio da bi doprineo toj priči. On meni jako prija. Ja želim sa njim da nastavim da radim. Sigurno ćemo raditi muziku u budućnosti zajedno. Da me ovakve priče ometu u mom kreativom radu?! Ne pada mi na pamet. Ja sam i njemu poslala poruku posle tih priča, "Tako mi je nešto glupo...", ali mi je rekao "Daj, bre, koga boli k****"". Šta sad, ne smemo da sednemo na kafu da nas neko ne bi povezao?! - kaže Nataša, koja o ovoj navodnoj aferi nije razgovarala sa Anom Nikolić

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Tv Pink Printscreen

Ne, nismo. Ja nisam ništa konkretno ni direktno doživela. Svaki problem koji se pojavio bio je putem portala ili pisanih medija. Uopšte nisam smatrala da postoji bilo kakav razlog i da sam bilo šta loše uradila. Ako je nešto upućeno meni, a ja to ne prihvatam, jer mi ne pripada, mene to ni ne pogađa, zaista. U meni sada, dok ovo izgovaram, nema ni trunke bezobrazluka, nema ni trunke neke manipulacije nego stvarno ne znam o čemu se radi i ne znam u čemu je problem?! Sve je u redu, osim što je taj odnos izneđu Stefana i mene poremećen da, eto, sutra neću da dajem povoda bespotrebno, ali isto tako neću da budem žrtva. Zašto ne bih popila kafu sa njim, zašto ne bih radila?! Nema šanse da me to omete. jer ne vidim u čemu je problem.

Njih dve su se, inače, srele nedavno, ali se nisu pozdravile tom prilikom.

- Srele smo se na Marininoj komemoraciji, nije to događaj gde o tome možemo da pričamo. Jako je bilo sve potresno i tužno. Jedino što sam gledala je pod. Ja sam je primetila i nisam prišla, pretpostavljam da je i ona mene i nije prišla. Nema tu neke zle kobi, mislim da je to sve prošlo i da je ona shvatila da nema tu ništa.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Nataša Bekvalac

#Stefan Đurić Rasta