AKTUELNO

Razočaran!

U toku je Amenezija. Bane Čolak je ugostio Dejana Dragojevića sa kojim je komentarisao dešavanja sa žurke:

Koji je razlog sukoba sa Mihićem i Krletom? * upitao je Bane:
On je mene optužio da sam ja ukrao budžet i krenuo da me psuje. Ja sam tada sreo Maju kada je krenulo pismo za budćete i pričao sa njom. Ja nisam mogao da ukradem, a sa druge strane ja sam uvek davao, da ne pominjem tu psihopatu Mihiću kojem sam sve davao. Ja nisam krao nikada. Sa Krletom se ne sećam šta je bilo, znam da je on hteo da priča pa me psovao - rekao je Dejan.
Naše pare koje su ukrali su kao nečiji honorari, samo moram da kažem da je neko njima ukrao oni bi napravili haos. Ja ću sebe da pokažem u najboljem svetlu. Ja slušam Đedovića koji je ovde najpametniji, a sebi dovoljavam da se valjam sa obezbeđenje i opet im se izvinjavam i njima i Velikom šefu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je na kraju dala ključ Caru koji je otključao taj kofer. On je rekao da je uzeo 3000 od toga, a sinoć si se sukobio sa njim zbog toga - rekao je Bane.
Ja ne mogu da verujem da on ne poštuje kodekse. Ja ne koristim ništa od njega, a on krade od mene. Ja nisam klošar skupićemo mi opet novac. Predstavljam sebe onakvog kakav jesam, ali počinjem da se gubim, poremetilo me je sve, ali ne dam se - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć su neki zadrugari primetili da ste ti i Dalila razmenili neke reči? I je l si saznao ko je ukrao pare?
Jesamo, ali ništa bitno, samo oko sukoba. A što se tiče tih ljudi, neću nikome da dajem reklamu. Ja ne prodajem svoj obraz za 10 dinara. Sukob sa Carem je nastao kada sam saznao da je on imao veze sa tom krađom - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga