AKTUELNO

Drama na samom početku!

Upravo je počela emisija "Pitanj gledalaca". Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i pročitao prvo pitanje, koje je bilo za Filipa Cara.

Pričao si da ti je bilo grozno gledati bivšu devojku Minu kako ima se*s sa Franom, a sad ti to radiš sa Majom, imaš se*s sa njom pred Janjušem. Zar nemaš bar malo dostojanstva, taj čovek ti je bio prijatelj? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao da mi je bilo grozno, da mi je bilo ja ne bih radio neke stvari, jer sam ja prvi započeo. Ako sam imao nešto, imao sam dok je Janjuš bio u dubokom snu. Nema mi logike - rekao je Car.
U prošloj Zadruzi znate šta se desilo, bilo mu je krivo i rekao je da se kaje. Naravno da je naprijatno, sama situacija, pogotovo kad je jedno naspram drugog. Mislim da mogu da se suzdrže, makar da ispoštuje sebe, ako neće Janjuša - komentarisala je Matora.
Isto je da li imamo u sobi ili u izolaciji - dobacila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si tada, a slična je situacija, osećao si se da ti je loše, on ti ja prijatelj, a ja ti nisam prijatelj. Ti si raskinuo sa njom tada, meni si prišao i rekao da se osećaš loše - nastavila je Matora.
Ja sam Maji kad je Filip Car otišao u AmiG rekao neke stvari, neznajući da je član organizacije... Rekao sam da poštuje sebe, da prikrije malo, dao sam joj dobronameran savet, ona je klimala glavom, a znala je šta se dešava. Ljudi su govorili da je dobar čovek, Maja više nije ni dobar čovek. Rekao sam joj na šta liči devojku je*e jedan lik, dok je na dva metra drugi koji ju je je*ao. Rekao sam joj sebi da ne dozvoli neke stvari. Tu je neko sa kim je bila, ko se razveo zbog nje. Njima su datumi veazni za pranje budalastih postupaka...23. niije bila u vezi, pa je mogla da se je*e sa kim hoće. Čuo sam da je rekla šta je to 30.000 dinara, a njih život se vrteo da li je Janjuš uplatio ili nije, pošto je i ona sama Miljanu nazivala ubicu, verujem da i u sebi ima to - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga