AKTUELNO

Nerealno!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Nakon snimka na kojem se saznalo da Anđela Đuričić nerazgovara sa Sandrom Čaprić, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od njih dve:

Jedina osoba prema kojoj sam ja pogrešiila bila je Sandra. Kada se njoj to desilo, ja sam joj ja prišla i vratila sam se iz hotela do nje da viidm kako je. Meni je mngo krivo što joj se to desilo. Ja se osećam krivom. - rekla je ANđela-.
Sa moje strane je bilo iskreno prijateljstvo, ali sa njene možda nije. Meni je tako čudno da se neko povuče kada je krv - rekla je Čaprićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priče je ta što Čašrićka žali jer joj drugarica ne pomaže. Nije u redu da ona tebi prilazi a ti njoj ne - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je trebalo par dana da iskulira, i ja sam to rekla Sandri
Sandra kada se povredila, ja sam odmah regovala. Moram joj reči da sam je pitala gde je Anđela, ja sam joj pomogla oko kupanja a nosila sam gips, a tebe nije bilo. Prva situacija je kada je nestala kada joj je trebala pomoć. Meni nije jasno da ona komentroše, okrenula si leđa Sandri krenula si de se družiš sa Dalilom. Zabopravljaš prijateljsrvo - vikla je Tara.
Ja ću porazgovarati sa Sandrom kada dođe vreme za to, a Taru bih zamolila da leči lične frustracije koje ima prema meni zbog mateje - rekla je Anđela- .

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.B.