AKTUELNO

Nisu ih štedeli!

Voditelj Milan Milošević je upravo ušetao u Belu kuću i započeo "Nominacije". Ovonedeljni vođa Sale Luks je svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković. Reč je dobio Bane Čolak:

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja smo imali i svađe neke imali smo konfikte ranije. Neke stvari su mi zasemetale, ne provodimo puno vremena zajedno, zna on da bude zanimljiv, jedan je od retkih koji stvarno kaže šta misli - započeo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju gotivim od "Zadruge 2", bila je dobro plasirana, kroz te njene odnose je pokazala loše stvari, treba joj pauza od rijalitija. Njen život je i napolju bio rijaliti. Bio sa svedok kada je njen tata pozvao jednu prijateljicu i nije znao šta da radi. To što ona priča je meni top za radio i volim ta njena izlaganja, sama po sebi je jako pozitivna devojka. Ljudi koji nju kontantno savetuju su još gluplji od nje. Ona sluša druge ljude i mislim da ona u kući nema pravog prijatelja. Šaljem Janjuša u izolaciju - završio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Marku Osmakčiću:

Maja je drugarčina, drago mi je što ima dobar odnos sa Viki. Sa Janjušem sam okej, on zna malo da podbode ali on to tako voli. Nisam osetio za sada neko dobacivanje meni. Šaljem Janjuša - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Marijani Zonjić:

Maja je dobar čovek, naša komunikacija je okej bila do rođendana jednog posle Zadruge tri. Ja sam proveravala šta Janjuš radi, on nije ni došao na taj rođendan. Ja nisam znala za njenu trudnoću, družili smo se nešto kratko posle rođendana Subotićke, ja nisam ispala fer prema njoj. Ja vidim šta ona sada radi sa Carem - rekla je pevačica Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je bio pored mene, tu je bio Car, Marijana je došla pored njega. Meni je malo bilo neprijatno i ja sam izašao odmah, video sam Carevu ruku tu i to - ubacio se Sale glumac.
Ja znam da njoj smeta kada dobaci da će da dođe kod mene u krevet. Kada su se jednom svađali, on je zakleo u sestru - nastavila je Marijana.
Ja se sećam tog momenta, i tog poljupca - ubacila se izrevoltirana Maja.
Što se tiče Marijane Zonjić, mi nismo prijatelji, ona je legla pored mene, ali se*s nije bio - rekao je Car.
U okej samo odnosu, čula sam da si htela da me napadneš zbog Janjuša. Mi smo čas dobri, čas nismo. Šaljem Janjuša - završila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.