AKTUELNO

Stavili sve karte na sto!

Dejan i Dalila Dragojević seli su u pušionicu odlučni da porazgovaraju o svemu što se dešavalo od početak ove sezone:

Nikada nisam rekla d ami je pet godina braka bilo loše. Ti si taj koji je pričao da si zbog mene otišao od porodice, da si zbog mene loš i da si zbog mene vređao ljude. Ja sam znala da to nije istina, ćutala sam i trpela - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kada si sve radila, ja sam sedeo i ćutao. Ti si pričala da si se učaurila, da nije bilo strasti i ostalo - rekao je Dejan.
Ja ne mogu pričati sa tobom dok lažeš. A što ne bi pričali? - rekla je Dalila.
Je l' ti zaslužuješ to? Šta ti možeš da kažeš da bi oprala sve ovo
Ništa. Zaljubila sam se misleći da mi je negde tamo lepše, a ustvari nije. Misliš li da ja ne osetim kajanje? Ali nema povratka, nema - rekla je Dalila.
Sad ti meni dođeš i kažeš, da nije bilo reči ti bi prešla preko nekih stvari...Ma važi kako da ne. Sama sebi si ovo napravila, ja to nisam nimalo želeo - rekao je Dejan
Je l' toi znači da ja treba da okrećem galvu i da ako ti se nešto desi da ne treba da ti pomognem - pitala je Dalila.
A od koga da mi pomogneš ? - pitao je Dejan.-

Foto: TV Pink Printscreen

Od sebe same - rekla je Dalila.
Ajde iskreno sada...Je l' sam ja tebi nešto uradio? - pitao je Dejan.
Ja od tebe ništa ne tražim...Od sinoć si me uhavtio u mašinu da me sprdaš. Ja nisam otišla da spavam tamo da mi se ne bi nešto nabacilo. Ti si perfidan i lukav. Treba Veliki šef da te ubaci u istraživački program, napravio bih izume veće od Ajnštajna.
Kad si mi prišla u garderoberu video sam ti po očima da si iskrena, ali ovako kada pričaš to je totalno suprotno...Idi sada zapiši današnji datum kad sam ti dao razgovor, pošto vidim da su ti datumi bitni, a ovo je bitnije od svega što ti se desilo - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ogradio si se svim ljudima. Iz dana u dan si ponavljao da bi opalio. Sa mnom manipulisati nećeš. Kao na Zadrugoviziji značio ti je aplauz, ovo ono - rekla je Dalila.
Je l' ti nisu prijali komentari? Je l' ti se nije svideo komentar od Maje? - pitao je Dejan.
Ne, nije mi smetao. Tebe boli sve što je vezano pozitivno za tebe - rekla je Dalila.
Kad budeš priznala sebi kako je sve to izgledalo, a da moje ne uskratiš i ne omalovažavaš, shvatićeš. Ti hoćeš da kažeš da sam ja nešto radio fejk. Ne nisam. Ja tebi trepavicu kad vidim, ja znam. Vi ste bili šifrovani - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj lupetati, zna se koje su šifre postojale. Nemam ja šta da kažem o tome. Ja sam bila prevarena i izmanipulisala - rekla je Dalila.
Što si me ostavila? Je l' smo imali strasti, ljubavi? - pitao je Dejan.
Imali smo strasti, emociju i ljubavi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste se posle mesec dana usr**i u pet godina. Ti nisi bila prevarena. - rekao je Dejan.
Vidiš kako ti umanjuješ moju bol...Ja na tvoje oči nisam imala odnos - rekla je Dalila.
Evo da ti kažen nešto...Ušla si u roze spavaćici, aizašla si u crnoj. E, ja tada nisam mogao da spavam...Je l' vredelo svega ovoga? - rekao je Dejan.
Na početku jeste, ali sada kad vidim nije. Razlika između mene i tebe je to što si ti mnogo pametniji od mene, namazaniji i što znaš da iskalkulišeš. Pa ko je mene stalno terao da razmišljam i sve, ako si znao da sam pametna? Zato što si znao da sam glupa - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što imaš potrebu da budeš ono što nisi, da budeš mafijašica i ostalo. Ja sam tebe toliko idealizovao, da sam mislio da nisi uopšte u stanju da uradiš neke stvari. Šta je po tebi život? Ono što si stekla sa mnom ili ovo šđto si stekla sada za ove vređaše i ostale? Nemoj da plačeš. Koja žena bi ostavila ovakvog muža i otišla sa šalabajzerom? Njega su njegovi prijatelji ocrnili - rekao je Dejan.
Pa koja žena bi na ovo pristala da je znala da će ovakoda bude
Ja sam rekao da ne mogu da verujem da sedim sada sa ljudima koje sam prozivao. Pokušavao sam da ostanem imun, da me ništa ne intresuje. Rekao sam tad da si krenula da mafijaš i da misliš da si bitna. Nije ni bilo pritiska. Reč vam ovde niko nije rekao - rekao je Dejan-
Meni ni jedan drugi pritisak nije trebao, osim tebe - nastavila je Dalila.
Toliko si pokušavala da mi napakostiš, do nekog nivoa, bez potrebe, zbog nekoga kog ne intresuje ništa. Jesi bila učaurena, svađala se i sve to, ali kad kažeš, zna se da je rekla Dalila Dragojević, sada se svađaš sa Mimom, es. Meni je bilo bitno da izađem iz one situacije u kojoj sam bio. Pravila si od mene psihopatu jeb**e - rekao je Dejan.

Dalila je počela da plače, pa se razgovor nastavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije zaje***cija. Ja ću ti uvek pomoći, ali sam isto tako rekao da sam se za ovih pet godina izgradio. Rekao sam da svako od mojih treba da ti pruži ruku, jer niti sam narkoman niti alkoholičar. Ja sam govorim, a govorio sam i tada...Ja jedno, ti drugo. Kažem ti, da ja sam ti i tada govorio da znam kako ćeš se osećati kad budeš izašla. Možda budeš izlazila. Ja prema tebi nemam mržnju i to je ono što ja drugima ne mogu da objasnim. Ja to nemam u sebi prema tebi - rekao je Dejan.
Nek bude kako bude - rekla je Dalila.
Izbaci to kur**nje. Nemaš pištolje, mačete niti štit, nemaš ništa.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga