AKTUELNO

Stavili sve karte na sto!

Darko Tanasijević ušetao je u Belu kuću, kako bi zadrugari prokomentarisali današnju podelu budžeta Sandre Čaprić, posle čega će ona izabrati potrčke i omiljenu osobu, a potom će uslediti i pretres nedelje:

Bio sam iznenađen što nisam dobio veliki budžet, znam da smo dobri i da smo bili jedno uz drugog. Mislim da sam zaslužio veliki budžet, iako sam u nekim situacijama zakazao kao prijatelj. Mislim da je danas pogrešila, verujem da ona mene voli. Bilo mi je krivo, zato sam hteo da zamenim za mali budžet. Nisam joj rekao nijednu ružnu reč za tri meseca. Ja svakako mislim da smo i dalje prijatelji - komentarisao je Dino Sandrinu podelu budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi*ka si, ne smeš da kažeš sve u lice, sve najgore si govorio danas! Danas si pokazao pravo lice, lažan si čovek i lažan prijatelj - ubacio se Mihić.
Rekao si da nije ispala prijatelj prema tebi, nemoguće da te je sada sve prošlo - potvrdila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina, ali sam rekao da sam spustio loptu, nisam promenio mišljenje, razočaran sam što nisam dobio veliki budžet. Ona misli da sam se priklonio Dalili i da sam član nekog njenog klana i tabora, ja samo pokušavam biti dobar sa svima. Odjednom sam u istom košu sa Mensurom - objasnio je Dino.
Ne možeš biti dobar prijatelj sa svima - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga