AKTUELNO

Karambol za crnim stolom!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću kako bi prokoemntarisao haos koji se desio izneđu Dalile Dragojević i Filipa Cara u toku emisije "Pitanja gledalaca.".

Hoću da kažem da niti sam ugrzio nju, niti sam kačio bilo šta, niti je bilo kako su drugi razmišljali. Posle svake rasprave sam rekao da mi je žao, išao sam i plakao. Uđem u raspravu kad me iznervira i spomene neke stvari, slaže. Ja se izvinjavam što sam ti se u*rao u život, etikirao i dao za pravo da ti ljudi izgovaraju reči. Izvinjavam se što sam ti svojim pravim uništio tuđu sreću i ne znam ni ja šta - rekao je Dejan.
Vi pričate da nju volite, a najgore stvari ste izgovorili vas dvojica - dodao je Đedović.
Ja sam uvek govorio da imam emociju i kad je krenuo njihovo odnosa da je naš brak bio dobar i da sam je ja idealizovao. Ako već ubacuješ stvari u mašinu, ne znam da li si ubacio Dalilu na 30, 60 ili 90 - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pusti da je operem ako je tvoja ljubav. Zato mu Dalila ništa ne veruje, jer hoće da napravi monstruma od nje i - istakao je Marko.
Ja ti više ne prilazim. Izgovarala je da sam ja pi*ka od čoveka, da je našla mušklaričinu, da će da ide zbog njega u zatvor. Moglo je meni da se desi da se zaljubim, stvari između toga su bile nenormalne. Brak, nova budnućnost, planiranje braka, putovanja, shvatios am da sam lud i da je ono što sam imao bila zabluda. Stavljam se u ravnu sa Filipom koji ju je gađao, omaložavao, meni je nenormalno da se stavljam u isti red sa njim. Moje reči izdvajaš u ravni sa Filipovim. Ti si rekao da sam ja dao za pravo da je vređaš i komentarišem. Ja sa njom neću progoviri, nema teroije. Kad se naš odnos spustio na nulu, napomeneš Filipove reči, moje i da sam ja dao za pravo. Indirektno navođenje, jer znaš da je to nju bolelo i njoj otvaraš sumnju - pričao je Dejan.
Sad si istu stvar uradio kao i tada, u želji da se dokažeš da nije tako, hipotetički moje pranje Dalile, evoneću. Nikakva si snajka, ovaj te je pu*io, prste ti je gurao u usta - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta svega je da neću da se zna da smo spustili odnos... Kad se napominju stvari koje su najblaže moguće rečene, stavljaju se u ravnu sa onim stvarima. Neću da se moje reči poistovećaju sa odnosem koji je bio lažan i trajao 20 dana - nastavio je Dejan.
Ako stavljaš ljude u isti koš, Irmu sam zaboravio - dodao je Đedović.
Teže su tvoje reči koji si bio pet godina u braku - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' i dalje misliš to što si rekao za mamu? - pitala je Sandra.
Da, ispostavilo se da je tako. Rekao sam zamisli da se podigao sprat i oa ode sa Filipom, nisam iz čista mira rekoa "Hvala mama" - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga