AKTUELNO

Iskrena!

Pevačica Ivana Selakov pojavila se danas na snimanju spektakularnog novogodišnjeg programa TV Pink, koji će biti emitovan u najluđoj noći, pa je tom prilikom za Pink.rs otkrila da li planira da u novoj godini zakopa ratne sekire sa bivšim saradnikom i prijateljem, Acom Lukasom.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Budući da Ivana nije poznata po skandalima, u godini za nama se desio pravi incident, ili kako bi pevačica rekla - bum, ona je prokomentarisala svoj odnos sa Lukasom, koji je nedavno istakao da njih dvoje nisu u neprijateljskim odnosima i da mi joj se rado javio na ulici, kada bi je sreo.

Eto, fenomenalno! Ja sam se sve ove godine trudila da nemam skandale, ali, eto, to me nije zaobišlo u ovoj godini igrom slučaja. Dešava se... Ali trudiću se da su sklonim skandala ubuduće, iako nekad ne možeš da ih se skloniš, nekad ti se prosto nametne situacija. Trudiću se da živim život bez skandala, to mi je jako stresno, moj život je vrlo miran. Iskreno sam već i zaboravila to, kao da je bilo 2020. godine, a ne ove - iskrena je Ivana.

Foto: Instagram.com/selakov, Pink.rs

Ipak, po čemu je pozata su svakako dueti sa pevačima, koji su za sada obeležili njenu karijeru, a Ivana sada otkriva da li bi glas ukrstili sa nekom pevačicom.

Bih! Vidim sebe sa mnogim koleginicama, volim duete, mislim da oni imaju posebnu energiju i uvek privlače više pažnje nego solo pesme. Ne uvek, ali uglavnom, jer to je često spoj dve velikih energija nekih pevača. Jako je teško naći pesmu u poslednje vreme, kako je korona krenula, užasno je teško... Žudim za nekom dobrom pesmom, solo, duet, šta god, ali jednostavno ih nema - priča pevačica, pa dodaje:
Mislim da su se i kompozitori malo povukli, ali ako se pojavi neka pesma... Ja to odmah čujem! "Boli, boli", "Daleko si" uopšte nisu bili planirane kao dueti, ali meni tako škljocne u glavi: "Ovo može da bude super duet", i odmah vizualizujem ko bi to mogao da iznese od pevača, zovem, pitam, pristane i idemo - zaključuje Ivana Selakov za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Aca Lukas

#Ivana Selakov