AKTUELNO

Ovo su samo neki od fotografija i snimaka koji su vas oduševili i nasmejali do suza!

Omiljena rubrika ljubitelja rijaliti formata "Viraliti" , ovoga puta je posvećena trenutno najaktuelnijim zadrugarima, koji svojim učešćem ostavljaju bez daha publiku a tako i kompletnu javnost. Marko Janjušević Janjuš je jedan od ukućana, koji u svakoj sezoni ostavi pečat svojom duhovitošću i koga rado publika voli da gleda u raznim situacijama. Sanja Grujić, jedna od miljenica publike ''Zadruge 5'', iz dana u dan svojim novim izlaganjem obara internet i oduševljava ljubitelje smeha i humora. A Deniz Dejm, svojom pojavom, akcentom i neposrednošću postaje sve zanimljivija javnosti, pa sa sve košarkašem voli da bude u centru pažnje i realizuje nove viralne klipove i fotografije. Njih troje su zbog svega navedenog ovonedeljni učesnici naše rubrike ''Viraliti''.

Foto: TV Pink Printscreen

U 21. veku, kada su internet i društvene mreže postale deo svakodnevnice, svedoci smo nervoze i stresa kada nismo u mogućnosti da pristupimo istim. Marko Janjušević poslužio je kao inspiracija za slikoviti opis te situacije, te je njegovo psovanje postalo viralno na Instagramu.

Video: Instagram.com

Košarkaš je takođe poznat po svom burnom ljubavnom životu i jedan je od zadrugara koga žene iz sezone u sezonu mnogo vole. Tako i ove pete sezone, osvojio je mnoga ženska srca iako je svakoj devojci do sada odoleo. Janjuš se i dan danas kotira kao 'solo igrač', ali to mu ne smeta da se našali sa sebi interesantnim ukućankama Bele kuće. Fanovi su napravili kompilaciju njegovih odnosa i izazvali haos na društvenim mrežama!

Video: Instagram.com

Fotografija koja je izazvala dosta smeha i postala viralna od nedavno je čuvena trojika Marko Janjušević, Filip Car i Maja Marinković. Janjuševa bivša devojka, sedi na pola metra od njega, dok je teši njen sadašnji dečko, a njegov bivši prijatelj, prava španska serija, zar ne?

Foto: Instagram.com

Deniz Dejm, jedna je od zadrugarki koga nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ovoga puta oduševila je publiku svojim 'talentom' za pevanje. Ljubitelji Zadruge, napravili su video gde ona iz sveg srca peva i u istom momentu pada sa kreveta, što je samo jedan od njenih 'gafova' koji je osvojio javnost. Ona je neko ko često sa Janjušem ume da nasmeje sve do suza!

Video: Instagram.com

Sanja Grujić, iako odaje utisak načitane devojke, koja se često služi terminima iz poznate literature, ovoga puta je imala mali peh. Milan Janković Čorba joj je održao lekciju, gde je naučila neke od vrsta ribe. Ovaj video takođe je postao viralan i Sanja je ponovo osvojila srca publike, čak i ako se nije proslavila znanjem opšte kulture.

Video: Instagram.com

Još jedan od klipova, koji je oduševio naciju, je taj gde Sanja jasno stavlja do znanja šta želi i otkriva da neće odustati od svoje simpatije Mateje Matijevića. Grujićeva je tom prilikom nasmejala, kako voditelja i zadrugare, tako i fanove širom Balkana i dobila novi video u kome dominira!

Video: Instagram.com

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga