AKTUELNO

Pretrpela užas!

Pevačicu Branku Sovrlić često po medijima nazivaju milionerkom, kako zbog nekretnina koje poseduje tako i zbog firmirane garderobe, automobila, i drugih stvari kojima se mnogi pripadnici estrade mogu pohvaliti.Branka kaže da je sve što poseduju njen suprug Paja i ona stečeno radom, ili nasleđeno od strane članova njene i njegove porodice.

- Moj Paja je iz jedne od najuglednijih porodica u Sarajevu, otac mu je bio doktor nauka, proputovao čitav svet, izdavao knjige. Paja je izrod, svi u porodici su mu doktori osim njega, on je elektroinženjer- objasnila je pevačica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pisanje medija o tome koliko ona novca ima ponekad ume da joj zasmeta upravo zbog dalje zloubotrebe tih informacija, zbog čega je svojevremeno bila žrtva pljačkaškog napada.

- Obili su mi stan u Beogradu, napali me i udarili me pištoljem u glavu baš dobro- rekla je Branka, koja nije bila usamljen slučaj tih godina.

Foto: Instagram.com/branka_sovrlic

- To se dešavalo i mojim kolegama pevačima ali i običnom narodu. Recimo mojoj komšinici koja je penzionerka. Prosto je bio period kada je bilo puno lopova- ispričala je Branka, ne želeći previše da se vraća na taj ružan period života.

- Zahvaljujući policiji lopovi su nađeni i odslužili su zatvorsku kaznu- rekla je pevačica.

Autor: M.K.