AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" Ermina Pašović u živom uključenju komentarisala je aktere pete sezone, a posebnu pažnju privukla joj je sedamnaestogodišnja Milica Veselinović.

Ermina je u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u komentarisala Miličino ponašanje, njen odnos s dečkom Mensurom Ajdarpašićem, a na samom početku nasmejala je voditelje nadimkom koji je ovoj zadrugarki dodelila.

Foto: Pink.rs

Žizela je najbitnija u svemu tome. Devojka ima 17 godina, ja sam frapirana. Ja imam 35 pa sam zlo, nekako me je život naučio, ne znam ti ni ja šta, malo sam se istrenirala, životno iskustvo... Ali da ti sa sedamnaest godina budeš onoliko pokvarena i odvratna... Ja nisam bila dobra s Mensurom, bili smo na ratnoj nozi... Mensura mi je toliko žao, ja ne mogu da verujem šta pričam. Ona mala je toliki đavo... Ne znam koji će đavo ona njemu?! Šta vidi u njoj? Sa njenih 17 godina, kao baba od 70 godina! Ona je toliko bezobrazna, odvratna... Toliki je psihopata da ja nemam reči. Ono je nešto najmlađe i najgore što sam ikada videla! Volela bih da uđe Mina, pa da joj pokaže sve što treba!

Foto: Jelena Simonović

Ermina smatra da je Ana Jovanović, nova učesnica "Zadruge", pun pogodak za Mensura, za razliku od Milice.

Mensur na početku zagrize, zaljubi se, leti, ljubomoriše i pravi haos, a nakon određenog perioda stane, a onda se ženska strana upali i pravi haos. Mensur tera inat svima, jer svi vide kakva je Milica, a on neće u trenutku kada je najgora da je ostavi, da ne bi bilo da joj je dao nogu... Mala Ana bi bila top za Mensura, mada mislim da treba da bude sam. Kao jedinka je zanimljiviji, interesantniji. Ova mala ga je u*rala koliko je mogla. Kada je ona sa sedamnaest godina to stigla?! Izigrava moralnu, proziva druge devojke k*rvetinama, a izvini devojko, šta si ti?!

Foto: Red TV Printscreen

Pogledajte njeno izlaganje u video-snimku:

Autor: D.T.

#Ermina Pašović

#Milica Veselinović