AKTUELNO

Čim je videla Aninu i Rastinu bebu, poznata folk pevačica odlučila je da je na vreme "rezerviše" za svog nerođenog sina.

Vest da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobili ćerkicu Taru obradovala je celokupnu javnost, a neizmernu sreću bračnog para podelile su i njihove kolege sa estrade, među kojima je i Goga Sekulić.

Foto: E-stock

Ona je bila sprečena da prisustvuje proslavi povodom Tarinog rođenja, međutim, sve vreme je na vezi s novopečenom majkom. Kako je otkrio izvor, čim je Ana poslala Gogi fotografiju bebe, folkerka je izrazila želju da joj Tara bude snajka.

Foto: Pink.rs

- Jednog dana kad budem rodila sina, ako Bog da, volela bih da se on oženi malom Tarom i tako bih postala Anina i Rastina prija. Malo šale nije naodmet - rekla je nasmejana Goga i dodala da je presrećna zbog svojih kolega.

Foto: E-stock/Pink.rs

- Stvarno ih mnogo volim i drago mi je što su ostvarili san i dobili prelepu ćerkicu, koja je unela neizmernu radost u njihov život - izjavila je pevačica koja se nada da će svom suprugu Urošu Dovanoviću što pre podariti dete.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Goga Sekulić

#Porođaj

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'