AKTUELNO

Drama!

Marko Osmakčić je pobesneo tokom izlaganja Viktorije Mitrović, koja je govorila o nekadašnjoj bliskosti sa Filipom Carem, zbog koje je Maja Marinković bila ljubomorna. Rečenica koja je razbenela i Maju i Marka je to što je Viki izjavila da joj je Car rekao da bi bio sa njom, da nije sa Majom, kao i to da su bili intimni ispod pokrivača.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovoj kući meni je problem Viki, ona me razapinje na krst. Dino mi je so na ranu sipao, a ona me je razapela na krst. Mića mi kaže da odem. Gde da odem? Kod ponija u seno? Lako je vani sesti u auto i otići... Lako je vani... Moje je da sada ovde igram šah. Nemojte se čuditi da spuštam loptu. Ovo za Cara nisam znao. Nije mi rekla. Pravi od mene budalu. Inače igram jako dobro šah, ko hoće, možemo slobodno... Tek sada sam saznao da su bili intimni, znao sam samo za poljubac. Kada ja poludim, kada izađem, jedna, druga, peta, šesta, šaljem joj jedan snimak, drugi snimak, prvo j*banje, svrš*avanje... - besneo je Marko, a onda se Car obratio:
Što se tiče toga, to je bilo na samom početku rijalitija... - pravdao se Car.
Mogu da mi se pojedu i pijun i lovac i top, ali ja u trećoj rundi matiram! - poručio je Osmakčić.
Tako je, Marko! Marš, bre tamo! Lepo je rekla Dalila, bitan je kvalitet, a ne kvantitet! Ti si navikao na takve, njoj je to posao kao posao... Ali ti... - poručila je Maja Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila davno tema, kad sam bio sa Čaprićkom pred vezu, Viki je došla kod mene... - pričao je Car, a onda je pobesneo zbog Majinih dobacivanja:
Nemoj da ti se naj*bem mame, žabokrečina, skače pola sata, ne mogu ništa da kažem - urlao je Filip.
To tamo sa svojim k*rvetinama! - dobacila je Maja.
Ja sam već pričao o Viki Maji, rekao sam da sam je prevario sa Viki pre Čaprićke. Može i na kamerama kvarno da se uradi nešto - besneo je Filip.
Zapamtiću tu tvoju rečenicu! - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što prijatelju nisi rekao da si mu dirao devojku za p*čku? A ovamo je Dino loš! Dvostruki aršini! - pitao je Lepi Mića.
Znalo se za izolaciju da smo se ljubili, nije tada bila sa njim. Marku nisam rekao to, rekao sam mu svoje mišljenje o njoj. Druga stvar, čim je Viktorija legla u krevet kod mene, bilo je priča, ništa spektakularno. Posle toga smo imali poljupce u izolaciji. Maja neka se brine šta je Čorba rekao, a ne Viki - govorio je Car.
Čorba me nikad nije uvredio - rekla je Maja.
Evo, j*bali smo se bez emocija, hoću da raskinem sa tobom. To nije poniženje? Druga stvar, zamisli koji bih ja smrad bio da sada posle nekoliko meseci kažem Marku to - govorio je Filip.

Marko je prišao Caru i rekao mu da ne krivi njega, već Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.