AKTUELNO

Ne može da izađe na kraj sa njom!

Naredni klip prikazao je zadrugarima još jednu žestoku svađu Maje Mariniković i Filipa Cara u izolaciji, u kojoj Car ponavlja Maji koliko ga je sramota nje i veze sa njom:

Ja stojim iza toga da ona mora promeniti neke stvari, ne koje su dobre samo za nju, nego i za našu vezu. Ona misli da je nemoguće raskinuti sa njom, misli da ona odlučuje o tome, ali odlučujem ja. Ludak misli da je zemlja ravna ploča, ludak misli da je najjači na svetu, pa dođe neko ko ga otrese kao slinu. Videćemo koliko ću ja trpeti - komentarisao je Car, a onda je nastala svađa zbog Čorbe.
Ona je samo sa njim bila mirna, meni je rekla da je to zato što ga nije volela! Hajde onda mene tako ne voli, mrzi mene! Meni dolazi poniženje, ja trpim uvrede i pritisak radi toga - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad nemaju šta da mi prebacuju, onda mi prebace da gledam u Janjuša i Čorbu. Nemoguće je da imam odnos sa njim, kao sa Čorbom, Čorba nije kao Car - rekla je Maja.
Ja sam bio posvećen njoj, dok sam sa njom bio. Ja sam stekao tu slobodu u odnosu sa njom - govorio je Čorba.
On mene nije prevario, niti povredio. Nikada mi dečko nije davao "crv sumnje" - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Haos je nastavio i pre Beča, dok je bila zaljubljena u mene, nije postojao nikakav problem. Ja se slažem da je sa njim imala normalan odnos, Čorba se opušteno ponašao, ona je Čorbi radila iza leđa. Bljuje mi se, iskreno - objasnio je Filip.
Da dam savet ovim muškarcima... Da uvedu neke druge aktivnosti, osim se*sa, osim gledanja, neka animiraju cure - savetovao je Čorba.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga