AKTUELNO

Otvorio dušu!

Janjuš i Stefan Karić su u radio-emisiju "Sprrrdnja" na samom početku pozvali sve zadrugare koji slave katolički Božić, a u studiju se pojavio sam Fran Pujas.

Fran, samo si ti došao, kako si? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobro, malo umoran, sve ide po planu. A ovo što se ovde dešava je pakao. Ovo prelazi sve granice normale i boleština. Ne znam šta da prokomentarišem... Sam se zapitam šta ja radim ovde. Koliko toliko još držim u glavi. Kad ovo gledam, pitam sebe šta ja radim ovde sa ovim ljudima. Hteo bih da čestitam Božić svima koji slave, pozdravljam svoju podršku, volim vas, ljubim, sve je u redu, petak je u sredu - rekao je Fran.
Čega se kaješ? - pitao je Janjuš.
Ne kajem se ni zbog čega, trebalo je sve da bude kako je bilo... Ne bih isto sve, ali uči se na stvarima. Na kraju i greške budu neki plus u životu. Ne mislim da sam radio neke prekritične greške. Sve bude plus posle, ja sam naučio stvari iz "Zadruge 4". Značila mi je "Zadruga" da se psihički dignem, naučim dosta stvari i ljudima - dodao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno si se dosta promenio, sazreo - prokomentarisali su Janjuš i Karić.
Jesam, meni je "Zadruga 4" bila prekretnica u životu, bila mi je potrebna jedna "Zadruga 4" i Đedović u životu da dođem sebi. Zato se ne kajem. Ovde su u Beogradu prijatni ljudi, svi su me prihvatili, pomognu ti, ne mogu nijednu ružnu reč reći... - rekao je Fran.
A naše devojke? - pitao je Janjuš.
Dobro je sve i grad je življi, ima više života... Kad bih uporedio sa Zagrebom, Zagreb je čišći, ali Beograd je pun života, to je super za nas mlađe - dodao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si razočarao svoje? - pitao je Karić.
Nekad tako kažem, jao, mama, kakvog si idiota rodila, ali kad vidi kakvih ovde ima, mislim da je srećna. Voleo bih da vidim mamu i brata za Novu godinu. Da mi snime i Fleksa ako budu bili klipovi, dugo ga nisam video - rekao je Pujas.
Koga bi najviše voleo da vidiš? Koju drugaricu? Da li bi voleo da vidiš Miletovu malu ćerku, Elenu Kitić - pitao je Janjuš.
Voleo bih - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Neveratno kakvo je to prijateljstvo, razmišlja svaki dan o njoj i ne bi voleo da izgubi takvu prijateljicu. I nju i Cvetu - dodao je Karić.
Pozdrav i za Elenu i Cvetu, nadam se da ste okej, ja jesam, izdržavam ovde. Još jednom srećan Božić svima, uživajte, hvala što ste me pozvali - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Mile, čuvaj ćerku, imaš divnog zeta - poručio je Janjuš.
Ne izgleda tako, ali je emotivac - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.