AKTUELNO

Mirno i tiho izneli svoje mišljenje.

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem. Fran Pujas je sledeći nominovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslaću Dalilu, Dejana ću ostaviti. Više puta sam pričap o njima. Ne vidim budućnost njihove veze, to je to - rekao je Fran kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Lazar Čolić Zola.

Oduvek sam se pitao zašto je ovaj odnos zanimljiv, ali sam svestan da ovde ima horora i komedije. Najviše ima fantazije to je sigurno. Mogu da razumem da čovek pređe preko prevare, mogu da razumem da je upoznat sa nekom lošom situacijom, mogu da shvatim i da voliš nekoga toliko. Ali ne mogu da shvatim da možeš da se vratiš nekome za koga znaš da ti se nikada ne bi vratio da nije ostavljen. Njemu preovladava neki instikt za opstanak. Glavni razlog je što joj se približio da bi mu bilo lakše. Skoro je rekao da neće uspeti sam do kraja, sa time joj je sve dao do znanja. Možda grešim, ali smatram da je svojim postupcikma pokušava da uceni Dalilu da ona ne ode ponovo od njega. On je inteligentan, namazan i lukav, ali kad je ona u pitanju on je emotivno nestabilan. Zbog toga mu nikakvi drugi kvaliteti a ni pamt ne pomažu... - pričao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalile, smatram da je najiskrenija u kući. To je najveća iskrenost i hrabrost koju sam ja ikada video u nekom rijalitiju. Može da bude zla i najgora, ali je imala nenormalno hrabrosti da pred svima kaže da se zaljubila. Ovo što sada radi, smatram da nije iskreno, ona je sa njim samo da ne bi ostala sama. Kad je nju ostavio Car, bila je sama i to joj je teško palo. Ona prema Dejanu ne oseća ljubav kao prema muškarcu, nego je tu neki ljudski momenat, on je najbolje poznaje i zato je sa njim. Oni su zajedno isključivo iz sebičnih razloga, da bi pomogli jedno drugom u daljem boravku ovde. Ona će pući uskoro i na ovaj odnos će staviti tačku. Moje mišljenje je da ona i dalje voli Filipa Cara. Nelogično mi je da toliko voliš nekoga, srušiš sve i prestaneš da ga voliš za pet dana. Smatram da je sve ovo nenormalno, Dalila definitivno ima džojistik u rukama, a u odnosu sa Carem ima ga on. Nominujem da Dalilu, jer ipak smatram da je Dejan u svemu iskreniji - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga