AKTUELNO

Ovo su njene najveće želje!

Bivša zadrugarka, atraktivna Dragana Mitar, u ekskluzivnom intervjuu za Pink.rs otkrila je kako će provesti predstojoće praznike, šta će poželiti u novogodišnjoj noći, kao i koje greške bi najradije izbrisala u godini koja nam je već uveliko na izmaku.

Foto: Privatna arhiva

Koja ti je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

- Prva asocijacija je moj rođendan, svi ga slave, 1. januar. Naravno, tu je i okupljanje porodice, pozitivna energija, sreća...

Kako planiraš da provedeš predstojeću novogodišnju noć?

- Novogodišnju noć provešću sa svojim sinom i par bliskih prijatelja.

Foto: Privatna arhiva

Ova godina je na izmaku, šta je ono što ćeš najviše pamtiti, i da li postoji nešto što bi rado izbrisala, kad bi mogla?

- U ovoj godini mi se svašta izdešavalo, povređivana sam, ali isto tako sam i ja povredila neke ljude... Najviše ću pamtiti prelazak moje bebe u školarca, kao da je juče bio beba! Kako vreme leti, izbrisala bih neke greške koje mi nisu bile potrebne i koje očigledno stalno ponavljam, a to su, da kažem, neke loše navike, ali i to će se promeniti.

Tvoj sin Jovan je nedavno napunio sedam godinu i krenuo u prvi razred, da li često poželite želje od Deda Mraza?

- Ja se trudim da i van praznika Jovanu ispunjavam želje, koliko god mogu, i njegove su ostvarljive, a moje su možda malo komplikovanije, ali, Bože zdravlja, nadam se da će ih Deda Mraz ispuniti.

Foto: Privatna arhiva

Kad smo kod Deda Mraza, koje su tvoje želje za novu godinu, koja je uveliko na pragu?

- Moje želje su da nešto što sam zamislila, a tiče se poslovnog dela, da to i ostvarim, a nadam se da ću uspeti. E sad, ima tu još par želja, ali ako otkrijem, neće se ispuniti.

Za kraj, šta bi poželela čitaocima portala Pink.rs?

- Svim čitaocima bih poželela da sve greške ostave iza sebe u staroj godini, a svi ih, naravno, imamo, da se okrenu budućnosti, da se okruže ljudima koje vole i koji ih vole i da šire ljubav. Naravno, zdravlja na prvom mestu, to kada izgubimo - tek onda shvatimo šta je u stvari život i naravno ono što požele u novogodišnjoj noći da im se to i ostvari. Ja, evo, ljudima i koji me vole i koji me ne vole zaista od srca želim srećnu Novu godinu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: P. Radosavljević

#Dragana Mitar