AKTUELNO

Popularna glumica tvrdi da je u njenom emotivnom životu sve u najboljem redu.

Ovog vikenda autorka emisije ''Magazin IN'', Sanja Marinković ugostila je mnoge estradne ličnosti koje su otkrile dosta detalja o sebi i svom privatnom životu.

Foto: YouTube screenshot

Pored popularne glumice Lidije Vukićević, u novoj emsiiji ''Magazin IN'' gošća će biti i Anđelija Rogić, Mis Srbije 2016 godine.Lidija ne krije svoju sreću, a u Sanjinoj emisiji otkrila je da je zadovoljna kada je njen emotivni život u pitanju.- Zaljubljena sam - otkrila je glumica.

Foto: YouTube screenshot

Sanja svojim gledaocima priprema uzbudljivo subotnje veče, a pored Anđele i Lidije, u ''Magazinu IN'' gostovaće i psihoterapeut Aleksandra Janković, kao i jedna od najpopularnijih pevačica sa domaće estrade, Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Ćlanica žirija emisije ''Pinkove zvezde'', Dragana Mirković pričaće o svom braku sa Tonijem Bjelićem. Kreatorka Melina Džinović će, takođe, gostovati u emisiji Sanje Marinković raspoložena da otkije detalje svog privatnog života.Šta će još poznate dame otkriti u emisiji ''Magazin IN'', saznajte u subotu posle 17 časova na Televiziji Pink.

Autor: B. Radonić

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#Sanja Marinković

'