AKTUELNO

Sve je bilo u najboljem redu dok glumica Danica Maksimović nije izrazila sumnju da takmičar želi da obmane članove žirija.

Posle pevača i sportista, na redu je došao i akademski slikar iz Crne Gore - na scenu šou programa "Ja imam talenat". Podgoričanin Matan Vučković pokazao je šta to može da naslika za dva minuta, što je oduševilo sve članove žirija, ali i publiku u studiju.

Foto: Printscreen

Svi su sa oduševljenjem pratili kako se čisto crno platno pretvara u pravo umetničko delo, sve do jednog trenutka dok Danica Maksimović nije posumnjala u talenat takmičara.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

- Ovo je odlično, samo da tamo nema neke skice iza - posumnjala je Danica, a pošto nije verovala takmičaru, rešila je da se sama uveri u to da li mu je skica pomogla da naslika Če Gevaru.

Foto: Printscreen

Glumica je ustala iz svoje sudijske stolice i popela se na binu kako bi bila u potpunosti bila sigurna da talentovanog kandidata treba da nagladi svojim glasom, a nakon što je dobro ispipala i pregledala platno, rekla je da skica, ipak, postoji. Odmah je usledio muk u studiju, a onda je Danica rekla da se šalila i iskoristila je priliku da čestita talentovanom Crnogorcu.

Nakon što su se svi članovi žirija uverili u to da Matan nije obmanuo javnost, već je zaista pokazao svoj talenat, poželeli su da ga vide i u narednoj fazi takmičenja.

Autor: D. Tanasijević

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Televizija Pink

#Žiri

'