AKTUELNO

Imale su nešto više od prijateljstva?!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem. Sledeća tema koja je pokrenuta jeste odnos između Čorbe i Mc Aleks. Sandra Rešić je sledeća dobila reč.

Moram da priznam da sam ja to njoj više puta rekla, nekad kroz šalu, nekad kroz zajeban***u. Aleks je jedna od retkih sa kojom sam ja dobra, pogotovo što sam bila jedna od tih ljudi koji su nju nazivali psihopatom. Kad su se zbližile, udaljila sam se totalno. Kad se rstave, ova će da ispadne kadruša, a ova psihopata. Meni je mnogo žao, devet meseci kad je imala te probleme, a ja sam smatrala da treba više da budem tu za nju, jer joj je bilo pakleno. Poslednjih mesec dana je meni Matora rekla da ona nije bila tu za mene ili ja za nju. Rekle smo na leto da nećemo biti previše bliske, ako bude bila u nekom ljubavnom odnosu. Imam utisak da kad je meni teško, da Matora pretpostavi da mi je teško, ali neće prići - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakva je sitaucija od početka. Jedna jedina prava istina između mene i Sandre Rešić. Ona je meni poslednja dva meseca bila simpatija. Napolju sam nastavila odnos sa njom, bile smo prijateljice. Bilo je par poljubaca na blic. Došle smo ovde da budemo prijateljice, pa se desilo to da ona odlazi da se druži sa Dejanom. Meni se svidela Aleks, ali ja ne mogu da hendlujem tu. Svesna da sam se ogrešila, ali je ista situacija da se ona meni sviđala. Ona meni nikada nije davala lažnu nadu - rekla je Matora.
Šta su ti poljupci značili? - pitala je Sandra.
Pa da mi se sviđaš - rekla je Matora.
Rekla sam joj da se sklanjam odmah ako bude raslo u simpatije. Da imam imalo afiniteta prema ženama, bila bih sa njom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ko joj je poslao medveda i ruže u emisiju? Pa Matora - ubacila se Matora.
Tvrdim ti, da kad me pitaš šta joj se dešava, ja sve znam, a ona ne zna šta je meni - rekla je Sandra.
Znam ono što si mi rekla - rekla je Matora.
Ja znam sto o tebi, go** jedno - drala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Matora bila iskrena prema Sandri sada - pitao je Milan.
Znala sam za te medvede, poljupce - rekla je Dalila.
Poljubile smo se jezikom napolju? - pitala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesmo - rekla je Matora.
Lažeš kao pas - drala se Sandra.
Zna i Marko da ste se ljubile - rekao je Milan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga