AKTUELNO

Da li će joj u Novoj godini pružiti novu šansu?

Nedavno je u Beloj kući održano novogodišnje fotografisanje. Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović bili su jedan od parova koji je pozirao za kamere portala Pink.rs. Iako su njih dvoje započeli vezu na samom početku "Zadruge" i kleli se na večnu ljubav, pre samo nekoliko dana došlo je do raskida. Naime, Mensur je odličio da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču zbog Miličinog ophođenja prema njemu, a mnogi krah ove ljubavi povezuju i sa ulaskom Ane Jovanović, sa kojom Ajdarpašić otvoreno flertuje otkako se uselila na velelepno imanje.

Foto: Pink.rs/E-stock

Dok se bivši ljubavni par fotografisao, mnogi zadrugari su primetili da iumeđu njih više nema ljubavne energije i da Ajdarpašić ne želi čak ni da zagrli Milicu. Oni su svoj zadatak uradili stogo poslvno i bez previše dodira, što je svima zapalo za oko.

Foto: Pink.rs/E-stock

Milica i Mesnur uspeli su i da se sporečkaju tokom fotografisanja, ali su na kraju zadatak ipak uspešno obavili. Mensur je nekoliko puta istakao da još nije siguran da li želi da stavi tačku na odnos sa Veselinovićevom, ali je i ostavio prostor za novu ljubavnu priču sa Anom, što mu Milica jako zamera. Šta nova godina nosi ovom bivšem ljubavnom paru, ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs/E-stock

Autor: A. N.

#Zadruga