AKTUELNO

Šok priznanje!

Atraktivna voditeljka ''Premijere'' Katarina Rogojević ovog nedeljnog popodneva uključila se u program televizije Pink direktno iz doma legendarne voditeljke Jovane Jeremić, koja je bez dlake na jeziku progovorila o brojnim aktuelnostima.

Ja pratim kako se gleda televizija i kod kuće, ja sam nenormalna kada je posao u pitanju. Privatno sam potpuno drugačija nego na TV-u, totalno sam emotivna, živim za ljubav, prijateljstvo, ja sam porodičan tim, volim da budem u svom domu i da mi je lepo kod kuće - kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo kako ona reaguje na hejt komentare, kojih u njenom slučaju ima mnogo zbog prirode posla koji radi.

Meni se život mnogo promenio prelaskom na Pink. Opuštenija sam, izražavam sebe, nisam klasičan tip novinara, ja sam pre svega umetnik. A ako neko ne razume ne mogu biti dobra u tome i lomi me. Mnogo mi je važno što sam pronašla sebe prelaskom na Pink i punim intenzitetom uživam sada. Toliko sam imala teške situacije, da ne može da me poljulja ništa, a kamoli komentar. Mnogo radim na sebi, iza mog rada stoji mnogo knjiga, ja mnogo čitam i pišem. Smatram da sma moralno ispravan čovek - priča Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i da li na krah svog braka gleda kao na poraz:

Ma kakvi, mi smo značli da ćemo se razvesti. Mi smo se lepo dogovorili, ja nisam žena koja vara, nikada nisam čoveka prevarila u životu. Pre svega sam poštena. Moram da demantujem novogodišnje naslove, to su radi kako bi me omeli u poslu. Plasirali su neistine, ja znam da se svako kreće u krugu svoje pokvarenost, ali moraju da shvate da postoje žene koje ne varaju, da postoje dobri ljudi i da nisu svi loši, ja ne mogu da idem u koš sa nekim drugim ženama, jer ja sam Jovana Jeremić.

Osvrnula se i na skandal o kome se mnogo spekuliše, a sada otkriva pravu istinu o sukobu sa Tanjom Savić, koja je zbog nje napustila emisiju koja će se tek emitovati:

Jeste, Tanja Savić jeste napustila emisiju, ja ne znam koji je razlog, mislim da se nije intelektualno snašla na nivou sa Nestorovićem, Dačićem i sa mnom. Ona tu nije mogla doći do izražaja, samo je ustala i otišla iz studija. Ja Tanju mnogo volim, ali ako se osetila da je u zapećku od nas, a na početku mi je udelila kompliment.

Foto: TV Pink Printscreen

Muškarci nikada nisu odlazili od mene, dogovarali smo se. Ima muškaraca koji se bore trenutno za mene. Ja sam najpoznatija TV voditeljka u zemlji. Postala sam mega brend, i tema od nacionalnog značaja. Nisam političar, a postala sam važnija od 90% političara u ovoj zemlji - zaključila je Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.