AKTUELNO

Supruga Darka Lazića i dalje čuva uspomene na kolegu, koji je u javnosti označen kao njen ljubavnik.

Nakon što smo otkrili sadržaj emotivnih poruka koje je udata pevačica Ana Sević slala kolegi Aci Lukasu, ne prestaje da se spekuliše o njenim bračnim svađama sa suprugom Darkom Lazićem.

Pročitajte još... PROVALJENA! Milica Pavlović se viđala sa OVIM poznatim frajerom?!

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs/Printscreen Instagram

Prema izjavama izvora, Darko je poludeo kada je na našem portalu saznao šta je njegova supruga iza leđa slala Lukasu, zbog čega se svakodnevno svađaju, a sada je, kako se šuška, nagovara da napuste Crnu Goru kako bi smanjili šansu da se sa Acom sretnu.

Foto: Bojan Vuković/Predrag Gajić/Andrej Nihil

Iako je očigledno da u odnosu Ane i Darka pojedine stvari ne štimaju, oni i dalje ne žele da govore o problemima sa kojima se u poslednje vreme suočavaju. Nasuprot tome, oni se predstavljaju kao srećan par bez bračnih trzavica, a posle svega što ih je snašlo vrlo je izvesno da će uslediti nova serija svađa, a sve zbog nove Anine greške!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako je na vreme iz svog telefona uklonila sve tragove koji je vode do Lukasa, pevačica je zaboravila da prečešlja svoj nalog na Instagramu, gde još uvek stoji pevačev snimak iz novembra prošle godine.

Na njemu se vidi kako Lukas izvodi svoj hit "Voliš li me", a pevačica je bila toliko oduševljena ovim trenutkom da je rešila da ga uz pomoć mobilnog telefona sačuva od zaborava, u čemu je uspela.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

'