AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Izbor potrčka i pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao odnos Dejana i Dalile Dragojević, kao i posetu Dragojevića za Novu godinu.

Ja sam i na intervjuu govorio da smo ovde u Zadruzi 3, oni su tu sedeli i tada sam rekao da mi roditelji odseku ruku, ja bih za pola sata pričao sa njima. Nikome nije bilo baš sve idealno kroz život, ali ne mislim da posotji razlog da ja sa majkom ne progovorim tri godine. Meni su te teme katastrofalne i meni te teme bude bes i agresiju. Dejan je percepcijom deteta od 20 godina razmišlja drugačije, još ako se i zaljube, sve ode u ku**c...Ja sam Biljanu ovde video kod stuba kako se on zagrlio, ona je jecala. Meni nije bilo dobro od tih stvari. Dejan ponovo i idalje pravi iste greške i gura probleme pod tepih - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto on nije rekao Dalili sve što su pričali - pitao je Milan.
Zato što je pi**a od čoveka. On nije čovek. Ja imam želju da ga prebijem, ali je jači od mene. Kad nema rešenja, lupaš glavom od vrata kuće da te puste. Sva krivica onda ide na nju. Ovi ljudi ne znaju da vole, niti imaju principe. Nemaju više ni život i nadam se da će se pribrati i pustiti je da ide sa kim vole i da će je pustiti na miru. Ovo je boleštija i ovo Bog video nije - rekao je Đedović.
Složićeš se sa tim, da ono što je Đekson rekao, da jača žena ovde nije ušla - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ona i slabosti. Ona je tu kao dža bu, ali ima svoje slabosti. Ona je takva kao žena, a pogledaj ovog muškarca ovde. Nije ovo muškarac, ali možda nekad bude. Nek je najgora, pa ona je bila iskreno najgora, a sada dobija osudu zato što je neiskreno najgora. Smatraju je lažovom i prevarantom zbog situacije u kojoj se nalazi - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga