AKTUELNO

Razvezala jezik!

U prazničnom izdanju emisije ''Premijera Vikend Specijal'' gost u studiju televizije Pink, kod Tijane Price bila je popularna pevačica Marina Visković.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina je progovorila o brojnim aktuelnostima iz svog života, pa otkrila kako je provela praznike:

Prvo želim svima da zaboravimo viruse i bolesti da krenemo sa novom energijom i zdravi dalje. 2021. je bila dobra, moram da kažem da su mi se pesme izdvojile to mi je uspeh i satisfakcija za dalje - počela je Marina.

Otkrila je i na šta je posebno ponosna:

Mnogo sam ponosna na pesmu Casablanca, vidim da se dosta sluša, to mi je dalo vetar u leđa da idem dalje. Publika me prepoznala u tom novom zvuku. Biće iznenađenja. Za Božić sam odmarala i za praznike, bila sa dragim ljudima u jednoj lepoj prazničnoj atmosferi, sad je vreme da se krene dalje u pobede - priča Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i da li planira da se ostvari u ulozi majke:

Mladost ludost, a sada sam već u nekim godinama kada moram da imam plan. Tu ne može mnogo da se planira, ja sada uživam, lep mi je period u životu, radosna sam, posvećena sebi i slobodna. Volela bih da još malo živim ovaj devojački život, ali svakako sam za porodicu i kućni sam tip žene, volela bih da se ostvarim i u ulozi majke - kaže Viskovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U Novu godinu je ušla inspirisana i spremna za nove pobede:

Protekle godine su bile jako teške za nas, inspirisana sam i pripremila sam nove projekte koje jedva čekam da ugledaju svetlost dana. Nikada sebe nisam htela da predstavljam kao dizajnerku, pogotovo jer je vreme Instagrama i svako može da ima neki svoj brend - zaključila je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.