AKTUELNO

Iskrena kao i uvek!

Sandra Rešić sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru progovorila je o odnosu Dalile i Dejana, kao i o tajnim znakovima bivših ljubavnih partnera i aktera čuvene četvorke. Takođe, osvrnula se na ostale ljubavne parove u Zadruzi i bez dlake na jeziku analizirala njihove odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Sandra? - pitao je Tanasijević.
Generalno sam dobro. Izašla sam iz minus faze, kad malo bolje razmislim nije ni bilo potrebe da budem takva - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Dejan ne može sam sebe da podigne iz minus faze i šta sada misliš o njihovom odnosu? - pitao je Darko.
To je sve budalaština. Blam me je da komentarišem non stop nešto drugo jer se sve stalno nešto menja. Ušla je sa njim u priču isključivo zbog iz inata, nikakva griža savesti nije u pitanju. Dejan sve guta, i ljubavisanje sa Carem i komentare gledalaca i priču vas voditelja... On bira da i dalje veruje u iluziju braka i tog odnosa sa njegovom Dalilom, a ja stvarno više nemam snage da se borim sa tim. Neka radi šta hoće slobodno. Nekada bih ga tako išamarala da mogu. Đedović zna da bude jako surov i kaže mu u lice, ali on i dalje radi po svom. Ne može da se odvoji od nje... On se sa dvadeset godina udao za nju, ali što se tiče muškaraca to je kao da ima 16 godina i on je rastao sa njom. Stacionirao se pored nje i gleda je kao svoju kost, ne gleda je kao ženu, kao seksualni objekat, već kao staratelja. On dečko više zaista nije normalan i više stvarno ne znam ni put ni način da mu to objasnim. Ja sam i Dalili jednom rekla da sam svesna da me ne gotivi jer sve znam šta radi. Nakon toga je i sa Matorom došla da mi udeljuje komplimente, ali ja nisam mala i svega sam svesna. Više je ovo sramota, koliko se ovo dvoje ljudi vole, Dalila i Car, posle svega što je bilo. Mislim da je sve ono sa Majom bila doza kočnice i da se sada samo čeka ko će prvi da napravi korak. Ona je na Igri istine izvukla iz njega ono što je želela a mi nismo uspeli, a to je da je on nju ostavio iz straha da ga ne izda ili da možda igra igru sa njim - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Primećuješ li ti neke njihove tajne znakove? - pitao je Darko.
Da, baš danas. Tražili su navodno još alkohola, jako je pala atmosfera, a svi smo svesni da Dalili ne treba alkohol. Ona je sve vreme sedela snuždeno, dok je Car buljio u nju preko naočara. Ne mogu da grešim dušu, Dalila ni jednom nije pogledala u Cara dok je Dejan bio tu, ali zato kada je otišao gutala ga je. Pevala mu pesme, gledala sve vreme, a ja se kao pravim luda i ne vidim ništa. Nije bio tu neko moj da sam mogla da mu kažem da obrati pažnju. Mislim da je ova nedelja izolacije za njih presudna. Čula sam da se Ana ponovo mota oko Cara, navodno nije imala sa kim da pravi picu. Kad prođe pored njega obavezno ga očeše... Ne sviđa mi se ta Ana uopšpte iskreno, na početku možda i jeste, sad nikako... - odgovorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o odnosu MC Aleks i Matore? - pitao je Darko.
Ne sviđa mi se to nikako. Posle prve svađe sam rekla Aleks da joj to ne treba i da mora da je posmatra kao muškarca jer je Jovana zaljubljena. Nije mi se dopalo ni ono što je rekla za Sanju sinoć. Ona samo želi da povredi Matoru, ali mislim da je i ona malo preterala i ušla u dubiozu. Postala je paranoična, previše pumpa neke stvari... Ne treba da se druže i ne treba da budu u kontaktu. Matora jeste imala pravo da misli da će na kraju biti sa njom, jer je ona za to davala povoda - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj, Gruja i dalje tvrdi da nije prevario svoju suprogu? - nasmejao se Tanasijević.
Mislim da se zavozao, nije verovao da će doći dovde. Kada je shvatio da je otišlo sve predaleko, zbnunio se totalno. Sve što Gruja radi nema nikakvog smisla i vidi se koliko se pogubio. Vidi se koliko se zaljubio, a ona ga je navodno danas ostavila zbog prevelike ljubomore. Teško mu je a nije dobar retoričar i ne ume da objani ništa. Najbolji je pokazatelj to što je izgovorio da je oca stavio na test... Nije mu kako treba i potrešen je. On i nema ovde nekoga sa kim bi porazgovarao i jako je nepoverljiv... - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga