AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem''. Milan je saopštio zadrugarima da je Mensur Ajdarpašić zauzeo visoko, prvo mesto, na tabeli, kada je reč o glasovima publike za osobu koja se pravi pametna, a nije. Nakon Dalile, Ana Jovanović je dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sada jako drago što sam iz tog odnosa izašla i što sam bila u pravu i da je sve to radio odmereno. Svaku situaciju je pratio, što se tiče Milice i mene, proračunao i odigrao taktički. Svakako da to nisam uradila sa Filipom, on bi to uradio. Sledeća situacija, mislim da su gledaoci zbog Milice glasali, jer skače da je brani i demantuje sve priče što se oko nje vrte...Uopšte mi nije žao, čak me je i povredilo što nije prišao da me razuveri. Namazan je i pokveren - rekla je Ana.
Ono što si ispričala sinoć kod DArka u intervjuu, rekla si da ti je žao što si izgubila pšoverenje kod Mensura - rekao je Milan.
Sada mi je žao, ja ovu izjavu čujem sada - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mi sada nisu prljava usta ni kako sada nisam ku**a - pitala je Tara.

Dejan Dragojević se javio za reč, pa je prokomentarisao aktuelnu temu.

Kad se setimo Mensura sa početka, on ej srčano branio Milicu. Mensur je branio i roditelje, pa je sve to pogazio kad je stupio u drugi odnos, a ostavio je Milicu. Izgledalo je kao da njega Milica guši...On joj je oprostio sve što se desilo u karantinu i sve, a kad su gledaoci videli da ima neki odnos sa Anom, on je zamerio neku sitnicu, nebitnu. On tu neće da nastavi, a ovamo gde se srčano branio i sve, počeo je da je spušta i sve ostalo. Tako da, mislim da je pogrešio tu, jer da je ostao istrajan u odnosu sa Anom, ne bi se ništa od ovoga desilo. Pokušava d abude pametan, a teško je - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je dobio reč.

U kojim situacijama je Mensur pokušao da ispadne pametan, a nije - pitao je Milan.
Što se njega tiče, nisu glasali njegovi fanovi, on generalno voli da pala**di. To je sve počelo u odnsou sa Milicom, kad je pričao da to treba da se štiti i sve, pa je i mene provlačio kroz šalu. On je doživljavao maltret sa njene strane, pa je i sam vršio maltret. na kraju se sve svelo na to da on spava s atom devojkom u istom krevetu. Ne možeš ti leći sa jnom u isti krevet, a vi ste službene kolege. Druga stavr, on govori da je on šmeker, kod Ane je krenuo, ispao je smešan. on stalno priča kako se on bori, a na kraju krajeva sve kontra. Njega sve devojke nisu poštovale, nisi odbio ni p od poštovanja. Kontradiktorno mi je da spavaš u istom krevetu, znači ili se volite ili se koljete, nema šta dalje - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga