AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Dejan Dragojević je kod drveta mudrosti progovorio o svemu, po prvi put iskreno je rekao šta misli o svojoj budućnosti kao i odnosu Filip Cara i Dalile Dragojević:

Kako si Dejane - pitalo ga je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo, lep mi je osećaj u organizmu. Mada, ja stalno menjam raspoloženje. U kući nema ništa novo, taj odnos Dalile i mene... U sekundi se menja, ne duržim se više ni sa kim, psihički nisam dobro. Kada sedim sa nekim, non stop ide ista tema, Dalila - Car. Aktiviraću se za dve tri nedelje opet. Nema niko posebno da to potencira ali svi dođu do te teme, ne mogu da slušam. Postoje ljudi koje ne mogu ni da slušam. Smaram me to, bolje mi je po strani. Sa Dalilom se samo družim, jedemo. Ona meni pokušava da pomogne, ali sve nam je teže. U jednom trenutku nam prija taj odnos, u drugom ne. Treba se navići na ovo, ona je u bunilu, ni sama ne zna gde će i šta će. O sebi još nisam počeo da razmišljam, sve u svemu hoću da pomognem i njoj i sebi. Najlakše mi je kad je ona pored mene, ali neču da je komentarišem niti napadam. Kada vidim da sedi tamo, sve mi nekako nerealno. Ali dobro, o sebi još nisam počeo da razmišljam, doći će vreme i za to - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je stalno dodiruje u prolazu, prati, gleda, uhodi, sedi poreko puta nje, ni taj mi odnos nije jasan. Da ti ne pričam kako se osećam. Samleo bih ih o zid da sam onaj od početka. Najviše me boli kada on baci neku glupu foru, a ona se nasmeje. On stalno traži neku reakciju od nje, a ona mu i da posle tri četiri sata. Gledam da upoznam nju kroz ovo što se dešava. Kad je bila Nova godina, ja sam pitao da li je on dodirnuo, posle nisam hteo da pravim problem. Mnogo je zamršeno. Da ima laser, upecao bi je. Ona se ne suzdržava, napravila je sr*nje i nema za šta da se suzdražva. Ne znam šta je u njenoj glavi. Ne verujem joj više, neke stvari da, ali u nekim mi bude sumnjiva. U njihovim raspravama, on je drukara, ona meni ispriča, a on doda još nešto, ali ja to na kraju pustim i eto. Pokušavam nešto, a ne znam šta, borba sa vetrenjačama. Gutam u sebi, pa napravim neku glupost - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem da ona daje povod za sve to, ali zna on na šta ona reaguje. Uhodi je, kreće za njoj, vidim da ona njega izbegava, kada radi neke stvari, radi ih transparentno, a njega pucaju kompleksi što ga odbija, pa ga vuče kao magnet. Ni on sam sa sobom ne zna šta hoće. Njemu je sve zaje*ancija, a njoj nje. Siguran sam da mu ona ne daje povoda, osim kada ustane i prokomentariše nešto što on laže - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.