AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Da li ne vidiš ili je jedini cilj od Mc Aleks bio da te iskoristi i bude u centru pažnje- glasilo je pitanje.
Mnogo razmišljam o tome, pa su mi to rekli i mnogo bliski ljudi.Razmišljam da li su oni toliko ludi, ali ja ne mogu d aobjasnim koliko ja želim da joj verujem .Dođem ovde i osetim se poniženo, ne znam šta da odgovorim, osećam se poniženo. Us***la sam se sama sebi svesno u život, slaba sam, a aborim se. Imam želju da ne padnem, nego da istrajem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uopšte ne znam kakav je njihov odnos bio - rekla je Aleks.
Jao, pa pričale smo brate - prevrnula je Matora očima-.
Ne možeš to da kažeš kad si ponavljala Sanjina pitanja - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma šta pričaš, ono kad nas je Milan uhvatio kod garažica ti si me pitala za taj naš odnos...Nemaš pravo da pričaš takve stvari za moju bivšu devojku. REkla mi je da smatra da sam se u tom odnosuz previše dala, pa se na kraju ispostavilo da me nije volela kao partnera. Drugo mišljlenje joj je da je Sanja bila sa mnom zato što je izmanipulisana - rekla je Matora.
Dobro, iskoristila sam te, ako vam je svima lakše - ubacila se Aleks.
Kad je Čorba otišao, kao da je život presekao. Mene si lagala i zamerila kako ja komuniciram sa njim, kao i da mi on nije prijatelj...Čekaj sada, svi su me slagali sada - drala se Matora.
Stefane ti si rekao Čorba i njemu si dao. Meni Čorba daje pare i viče mi devojčice i kao evo i pare. Ja sam vikala ne, ne ,ne - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što si ti meni rekla da te on gleda, ja sam uhvatila da gleda, on mi je priznao. Da, da mi je prijatelj, ne bi gledao. Krivo mi je što Čorba nije ovde, jer bi bilo lakše i meni i tebi, a on mi nije prijatelj, niti će biti - rekla je Matora.
Nije istina da sam ja imala komunikaciju sa čovekom. Ne želim da se ustaje ovde i napada me neko za neistinu - drala se Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je rekao kako ona ne može da bude margarin, jer ne može da se umeša u Čorbu - objasnila je Ana.
Fino joj kaži Marš Matora, a ne ovako - rekao je Mića.
Ja sam rekao Matoroj kao mojoj prijateljici... - počeo je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno je da ćeš da mi kažeš, a ne da se ona ovde ograđuje od mene, a tamo negde priča drugu priču - drala se Matora.
Ja sam bila u kada je Aleks sedela i plela kikice ani i primetila sam Čorbu da je gledao nekako onako, hm...Ona jeste pogledala u njega i to ne znači da su se muvali...Nisam rekla da ste se muvali ali da ste se gledali - uključila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prlogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga