AKTUELNO

Priznao je da se kaje!

U toku je emisija ''Radio Sprrrdnja'', a domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević ugostili su Nikolu Grujića Gruju i Aleksandru Nikolić, poznatiju kao Aleks, pa su se zajedno osvrnuli na sinoćnu proslavu srpske Nove godine.

Šta se dešava između vas? - pitao je Janjuš.
Pa da me muva... Ne smatram da me muva, ali ga razumem u čemu se nalazi i zbog situacije koju je sam sebi napravio. Tu je Gruja, sednemo, popričamo. Bliski smo, ali ništa preterano. Skuva mi čaj, jer mi je ovih dana loše - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja je džentlmen uvek bio, ali mislim da je to Mimu smorilo - rekao je Karić.
Ma boleština... Pa vidi ovako, ja ću je poslednji put uzimati u usta zato što mi se ta devojka toliko smučila, zgadila. Pet, šest dana, pa to je katastrofa, priča sa drugim muškarcem o letovanju zajedničkom. Da ne prozivam sad ponaosob. Da dozvoli da joj Dino stavi ruku na gu*u... - rekao je Gruja.
Da li se kaješ zbog svega što si uradio - pitao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Da - rekao je Gruja.

Tom prilikom je Dino Dizdarević je ušao u radio, pa je rekao.

Ja nemam blica tamo negde oko pola 2, 2... Ja tako igram i ja nikog ne teram da dođe kod mene, one dođu same. Ja nisam takav tip i ništa lično - rekao je Dino.
Ti imaš rupu, ali si je zvao celu noć i tražio - rekao je Gruja, pa je Dino izašao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li je ona svesna šta sam uradio? Ostavio sam ženu i dvoje dece zbog nje, ali je ja tek sada upoznajem. Pao sam pod pritiskom javnosti i ispao sam najgori prema osobi koja me je volela i rodila dvoje dece. Ono što sam juče video je boleština i rekao sam da ono što ima u planu da me bar ispoštuje. Ne očekujem da će biti Ljiljana tu za mene, ali bih voleo da mi kao čoveku oprosti, da imamo komunikaciju kao normalni ljudi - rekao je Gruja.
Da je ona tebi prišla sinoć, šta bi uradio - pitala je Aleks.
Oterao bih je u pi**u materinu... Ništa rekao bih svojoj ženi, čuvaj decu, kako si oduvek čuvala - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga