AKTUELNO

Haos!

Novinar portala Pink.rs večeras je u emisiji "Pitanja novinara" podigao Taru Simov i novog takmičara Nenada Aleksića Ša, pa Simovu upitao kako se oseća nakon ulaska bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šokirana, imali smo dogovor da on ne ulazi ovde, da ima razumevanja za mene, da li ja bila besna itd... Hvala mu što je čuvao psa, poslao sve ono za slavu, što se tiče drugih stvari, šokirana. Znam da će ovaj osmeh i fino ponašanje trajati sedam dana, a posle toga, živi bili, pa videli... On mene voli, na pogrešan način se bori za ljubav, pažnju i sve. On meni zamera što sam sa jednom osobom stupila u kontakt - rekla je Tara.
Pop*zdeo sam kad si sa tom osobom stupila u kontakt, i te kako sam pop*zdeo. Pričamo o Vuku Mobu... Druga stvar, ako pričamo o lojalnosti - Čorba. 80% naših svađa bilo je prouzrokovano time - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuješ lojalnost posle raskida? Ti si prvi blejao, sa ovom, onom - zamerila je Tara.
Vuk Mob - odbrusio je Ša.
Znači ti meni vraćaš - rekla je ona.
Čekaj da ja završim. Čorba te je pljuvao, 80% svađa je bilo zbog njega, da bi ista ta Tara prva pružila ruku njemu, blejali su svaki dan... Ja nisam dečko iz paketića, ja ulazim kao gospodin. Blejala je sa nekim zbog koga smo imali toliko svađa... Priča joj na uvce, daje joj toliko pogrešne informacije, sve sam propratio... I ona mi priča o lojalnosti - govorio je reper.
Ti si se družio sa njim, zvao na ručak mene sa njim i Teodorom. Blejao je sa mojim drugaricama - zamerila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mladog duha, beogradsko dete, družim se sa kim hoću. Ona bi trebalo da bude srećna što njeni prijatelji imaju lepo mišljenje o meni - zamerio je Ša.
Da, ali ne 24 sata... Da se slave rođendani u stanu, dovodio drolje 2004. godište u stan - rekla je Tara.
2003. godište. Vređaš stalno osobe sa kojima sam dobar. Družim se sa kim hoću, pogledaj kakav sam, mladolik. I ja ne blejim sa tvojim drugaricama 24/7. Bio sam pozvan na rođendan, došao sa sa April. I te drugarice su kupovale stvari za nju... A one koje nisu bile za nju tu, ona ih pozdravlja, a ove koje jesu, pljuje ih. Ta tvoja drugarica je poručila da te voli i da si retard. Sve vreme smo za nju tu samo Duda, Anđela i ja. Kad bude devojka izašla i videla ko je tu za nju, drugačije će da priča. A ona priča da sam psihopata... Što je čekala tog psihopatu, što mu je davala šansu? Psihopati se ne daje šansa- odgovorio je reper.
Jesi bio, ali bio mi je žao i mene i tebe... Pljuvao me je ceo svet zbog onoga što sam uradila - odgovorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pljuvao te je svet zbog onoga što si mi uradila. Ispod ćebeta smo pričali, ja sam ti rekao da ne radimo ovo ovde, da znam da ćeš me ostaviti, zaljubiti još pet puta, pričali si mi da me nikad nećeš ostaviti. Rekla si mi da ako priznam da mi nikada to nećeš uraditi. Ja sam ti rekao da će nas ceo svet osuditi, da ćeš ti mene posle ostaviti, mlada si... I tako se i desilo, sve što sto sam prognoziralo - rekao je Ša.
Ti si punio glave ljudima po kući da sam psihopata, nisi bio šmeker i mangup, nego p*čka. Jesi me zavoleo, šta onda? - odbrusila je Simova.
Jesi ti mene? Što si ostavila čoveka koji je ostavio ženu? Imao sam dril 24/7, nisam smeo nikoga da pogledam... Nisi htela da izlaziš iz kuće sa mnom - pitao je reper.
Izađemo negde, frka, haos, lete flaše, obezbeđenje nas razdvaja - Imam snimke na telefonu... - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo hteo da imam devojku sa kojom hoću da provodim vreme, a ona je provodila vreme sa drugaricama. Dođem na rođendan sa mojom devojkom kod njenog drugara i ona ne ode sa mnom da promeni cipele, nego sa tim drugarom kao... Što mene nije uhvatila za ruku? Te priče za malu decu - zamerio je Ša.
Nismo došli tu kolima, ja se vratim, on me miriše da vidim na šta mirišem - rekla je Tara.
Čuku vremena nisi bila tu, kao samo se popeli da promeniš cipele - istakao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.