AKTUELNO

Kaje se zbog svega?!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje postavio Milanu Šarac Mimu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si spremna da iskreno odgovoriš na pitanja, poslednih meseci si jako škrta na odgovorila? Da li možeš Gruji da objasniš kako si nekoliko dana nakon što je on javno rekao da ostavlja ženu, odlučila da se povučeš? - pitao je Darko.
Moji nisu došli kada su bile posete, Grujin otac je isto nešto preneo. Svi su rekli da se stavi tačna na celu priču. Ja sam rekao da treba da se udaljimo i razmislimo o svemu - započela je Mima.
Kad je bila ta priča oko raskida, rekli smo da ćemo da sačekamo da prođe dva dana i mi smo popričali, ostali smo zajedno i na kraju šta se desilo desilo se. Ja znam da ono što se pričalo o kući ja znam da to nema veze. A što se tiče njegove žene, razmišljam kroz šta li ona prolazi - pričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Je li te nije sramota da pominješ njegovu ženu LJilju sada, a imala si se*s na javno televiziji sa Grujom - pitao je voditelj.
Nisam imala pojam o spoljnom svetu, nisam razmišljala niti doživljavala. Od prvog januara mi se počelo da mi se mota po glavi sve - rekla je Mima.
On je meni svaki dan govorio da ne zna šta da radi. Ja sam se zaljubila u njega, u haosu sam. Ja se sa njim nisam poigrala, volim ga i dalje. Nisam mogla protiv njega. Ja sam u svojoj glavi prebacila da treba da stavim tačnu na to, svi će da ga osude i to je to. Po meni je to ispravo donešena odluka, Miki me je isto savetovao. Ja sam rekla da mi se bori srce i razum. Za srpsku Novu godinu je bilo čarki. Ja nisam bila raspoložena za druženje, a vidim da je njemu lepo - pričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je jasan odnos njega i Aleks? - pitao je voditelj.
Meni su neke osobe rekle da su prisni i tako. Ja sam u tom trenutku popila i krenula da igram iz inata. Ja znam neke priče napolju o njoj, i nije mi bilo jasno zašto baš ona - rekla je Mima.
Lažeš kao pas. Mene niko nije je*ao - ubacila se Aleks.
Ja sa tim čovekm nisam bila u vezi. Što se tiče moje prošlosti, Gruji sam rekla većinu stvari. U životu sa prošla kroz sve i svašta ali prostitucijom se nisam bavila - rekla je Mima.
Ko se bolje ljubi Gruja ili Bora Santana - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Borom bila pre tri godine. Ovo leto se nisam ni videla sa njim. Radila sam kao hostesa u jednom klubu gde su Bora i Bane radili kao di-džejevi. Tu smo se družili. Bora i ja samo se poljubili, mi smo nastavili vezu dva dana i tada mi je Bora rekao da ide kući da spava, ja sam ga pratila i uhvatila sam ga da se ljubi sa drugom devojkom na autobuskoj - priznala je Mima. Na bazenu u vili u Budvi nas bilo dosta, mi se slikali i to je to - priznala je Mima.
Ona nije kriva za propast Grujinog braka, on je bio kur*ar. Bio sa Viki, sa Bakšom, sa Mimom. I sad ona ku*va. Ja sam rekao da li ona prima pravo da kaže ovo nije to. Da li može da se trgne. On se sekira kako je ona mogla da ga ostavi. Zamisli da se zaljubiš u Mimas i odlepiš - drao se Miki Đuričić.
Ja gole slike smatram da nemam, imam u telefonu možda dve i nemam kod dečka ni jednog, a što se tiče prostitucije tu nemam ništa od toga. Ja sam njemu pričala sve, zna on dosta toga - priznala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.