AKTUELNO

Konačno otkrila o čemu se radi!

Sledeće pitanje bilo je za Mimu Šarac.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je važniji babin stan ili ljubav, košarko jedna? - pročitao je Milan pitanje.
Ja sam već pričala o tome. Od kad je bila Sanjina mama meni se razne teme motaju po glavi. Nije nikakav stan u pitanju, već sam to naglasila. Mene to ne dotiče jer to nije istina - odgovorila je Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako je istina, sad ću reći. Evo jasno je, od kad je pričala sa Sanjinom mamom, od tad joj se mota da me ostavi, a ne da prebacuje na mene. Evo, sama je rekla. To za stan, to što ona priča je glupost, jer mi je otac rekao da nju baba voli najviše i da je sve to dogovor - dodao je Gruja.
Meni je baba bila i otac i majka, normalno je da je obožavam. To što ima baba ići će ili mom ocu, ili će se podeliti na mene i sestru. Mene to ne interesuje uopšte, ta imovina. Meni je rečeno da je babi jako loše, a ja sam njoj obećala da nikada neću imati se*s u rijalitiju i da nikada neću biti sa oženjenim muškarcem - govorila je Mima.
Pa ne možeš ti sada tim raskidom sve da obrišeš, već si s*ebala sve - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se plaši da baba ne umre. Da je baba videla da je to iskrena jubav, ne bi bilo problema - rekao je pevač.
Ja sam prestala da se družim sa Sanjom jer je htela da me odvoji od Gruje, te priče nemaju veze sa životom - dodala je Mima.
Zašto sve to nisi rekla kada sam ja mogao da ispravim neke stvari, a ne sedam dana posle dolaska mog oca, kada sam sve pregazio? - pitao je pevač.
Ja sam samo pitala da li se dvoumiš - izjavila je Milana.
Pa rekao sam iskreno, lepo sam rekao kako jeste. Ja sam uvek iskren - rekao je Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga