AKTUELNO

Žustro od starta!

Upravo je počela podela budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Prva koja je dobila budžet bila je Milena Šarac Mima:

Jako se ružno ponašaš od kako si ostavila Gruju, ti se smeješ do 9 ujutru, budiš sve a meni je to jako ružno. Nikada nisam čuo da si rekla izvini, ja sve poštujem možeš i ti nas. Dajem ti mali budžet - rekoa je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali je za Mihića, on je ispao drukara na dočeku, kada sam podigao krevet da vidim pare od Sandija, a ti si rekao Sandiju odmah iako sam ti ja rekao da ne radiš to. Smatram da je neko kao neko ko je bio po svetu, a ovamo sipaš njegovo pivo u svoju čašu, a vi niste dobri drugari da bi ti to njemu rekao. Mnogo puta si uvredio ljude, pogotovo mene jer si mi dao mali budžet - rekao je Čolak.
Kako da ne druknem, kada sam ja mozak te operacije, to je pola moje love. Bane sve najlepše o tebi - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet prvi koji ću dati ide jednom dobrom čoveku, ali ovde je zbog nekih situacija pokazao loše stvari. On se meni pokazao kao pravi drug i stao je uz mene više puta i veliki budžet za Osmakčića - rekao je Bane.
Ti si pi*ka jedna, ulizice, hoćeš da ideš u Švajcarsku - vikao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Anđelu, ja te poštujem zbog Mateje, ali nismo bliski. Smatram da zaslužuješ pobedu, ali ne družimo se - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet je za Dejana, on je meni bio jako drag, iskeno mi ga je žao ovde, ja sam bio u sličnoj sitaciji u Zadruzi 2. Ja tebe nikada nisam uvredio, ali si me razočarao - rekoa je Bane o Dejanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.