AKTUELNO

Glumac ne priča mnogo o privatnom životu, ali je ovog puta napravio izuzetak.

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni svakako su glumci Sloboda Mićalović Ćetković i Vojin Ćetković. Oni su sudbonosno "da" izgovorili  2008., posle višegodišnje veze, a danas imaju dve ćerke.

Sloboda i Vojin ne govore o svom privatnom životu u javnosti, a u jednoj emisiji Ćetković je prekršio svoje pravilo i otkrio kako je izgledalo kad je prvi put ugledao svoju sadašnju suprugu.

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studenkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naručito što su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - rekao je Vojin i prisetio se trenutka kada ga je ugledala majka njegove supruge, Milica.

Foto: Tanjug

Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali je smekšala - kroz smeh je rekao glumac.

Pročitajte još: SPASILA IH SIGURNE SMRTI! Zbog ovog PLEMENITOG GESTA Dragani Mirković svi se dive (FOTO)

Sloboda i Vojin imaju sedmogodišnje bliznakinje Milu i Veru, od kojih svakodnevno nauče nešto novo.

- Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglav, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine - ispričao je Vojin u jednoj emisiji.

Pink.rs

#Brak

#Sloboda Mićalović

#Vojin Ćetković

#glumica

'