AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević, postavio je pitanje Dalili Dragojević.

Kako reaguješ na komentare da zadrugari tvrde da ne možeš da podneseš da Dejana vidiš srećnog i da uvek u tim situacijama ti Dejanu prilaziš i ti ga vučeš u ponor? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To su komentari koji će uvek mene da prate, ja sam to slušala i pre. Ispada da je on sa mnom loše živeo i da sam ga činila nesrećnim. Smešno mi je zato što je i on to rekao, ali prihvatam to sve. Najbolje znam šta on misli o meni, možđe da priča svašta da me i vređa i sve. Meni se ovde desilo to što mi se desilo, rekla sam mu da se i njemu desilo, da li ima pravo na pokajanje? Ja sam navikla da budem neko ko trpi kritike i da je većina ružnih stvari na mojim leđima. Sa svojom dobrom namerom postala sam loša...Tražio je namerno grešku - rekla je Dalila.
Zbog čega to misliš, s obzirom da se on trudio - pitao je Tanasijević.
Nije tu bilo truda ni sa jedne ni sa druge strane. Rekla sam mu da nisam dobro i da se nisam očistila od svega što se desilo. Rekla sam mu da može doći do razgovora između mene i Filipa. Sa njim sam pričala o svemu što me je povredilo i što me boli. Smatram da kad mu odgovaram na pitanja, bude i njemu loše. Nama dvoma se desila vrlo ozbiljna situacija, naravno mojom krivicom...Videla sam po njemu od vraćanja spolja da je odlučio da krene dalje, što je meni bilo i čudno...Shvatam kad sam smirena da je ovako najbolje, ali mi i dalje ništa nije jasno - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da mi kažeš da si iznenađena što hoće da prekine razgovor sa tobom - pitao je Darko.
Iznenađena sam razlogom...Ja prihvatam sve, iznenađena sam načinom i svim. Naravno da mi nije jasno i da sam otišla do kreveta da ga pitam da popričamo - rekla je Dalila.
Kakva pitanja bi imala za Dejana - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada me zaista ne zanima, a tada sam možda imala mnogo. Ne treba zaista da me zanima i da me intresuje - rekla je Dalila.
U prilici smo da gledamo Dejanovu promenu u ponašanju, kako to tebi izgleda i kako to komentarišeš? - pitao je Darko.
Iznenadilo me je, jer nikad on meni niti ja njemu, ali kad sam bila na kapiji, šokirala sam se kad mi je rekao te neke uvrede. Ne uzimam za zlo, jer znam da nemam pravo. Neka bude da je tako, meni treba da me neko zagalami i probudi. Mene kad neko pita šta ti je, ja se još više rasplačem, a kad me neko razdrma, to mi tada i treba...Sve što se desilo desilo se.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si se osećala kad te je Dejan isterao iz kreveta?
Loše i povređeno sam se osećala. Doživela sam kataklizmu i osećala sam se kao da sam udarila glavom o zid. Mogu da kažem da je bilo ružno i da nisam očekivala, a mislila sam da će uvek biti tu da popriča. Okrenula sam se i otišla i baš sam se isplakala, ceo taj dan. Po prvi put mi je rekao da neće da razgovara sa mnom - rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga